Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

28.04.2014

НГУ взяв участь в «Ярмарку професій» у Дніпропетровську

25 квітня на АРТ-толоці біля PASSAGE проходив «Ярмарок професій».

У рамках заходу відбулися презентації різних вищих навчальних закладів Дніпропетровського регіону. Про це під час прес-конференції повідомив директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Олександр Демчик.

У ході Ярмарку студенти та викладачі інформували майбутніх абітурієнтів про найбільш затребувані професії і умови вступу до ВНЗ в цьому році.

Найбільш яскраво був представлений Національний гірничий університет. Гірничий не тільки експонував інформативні стенди, як це зробили й інші ВНЗ, а й показав свій винахід – гоночний автомобіль карт. Він був зібраний студентами в рамках наукового гуртка і працює не лише на бензині, а й на електриці. Також студенти розповіли присутнім на Ярмарку про створення нового екомобіля на сонячних батареях.

Природно, люди гуртувалися саме біля стенду гірничого університету, Особливо привертало увагу те, що хлопці з НГУ були одягнені у форму ВНЗ. До речі, в НГУ можна здобути не тільки професії геолога, гірника з видобутку корисних копалин, економіста, маркшейдера, юриста, а й механіка, фахівця з автомобільних конструкцій, автомобільного господарства.

Національний гірничий університет – один з кращих ВНЗ країни –чекає на абітурієнтів.

провідний інженер-електронник кафедри БТПМ Юлія Петрова


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт