Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

07.09.2014

Кому сказати – не повірять!

Кафедра історії та політичної теорії 7-го вересня 2014 р відзначає достойний ювілей прекрасної людини: Регіні Матвіївні Холод виповнюється 85 років.

Дивовижна і непроста доля цієї мудрої, життєрадісної і толерантної жінки. Важке дитинство під час війни, злиднів і голоду не викоренило життєвої потреби продовжувати навчання після школи і йти працювати на освітянську ниву. У дуже юному віці, двадцятирічною дівчиною Регіна розпочала вчителювання, що поєднувала із здобуттям вищої педагогічної освіти. На своєму життєвому шляху Регіні Матвіївні довелося працювати і простим вчителем, і завучем школи, держслужбовцем на посаді заступника начальника відділу пропаганди Індустріального районного комітету Компартії України м. Дніпропетровська.

2014 рік для нашої колеги – це також і ювілей чесного, професійного служіння Національному гірничому університету, адже в його рядах вона працює з 1984 р. Особисті і професійні якості Регіни Матвіївни відзначалися протягом всієї трудової кар’єри. Серед свідчень її успіхів - значок «Відмінник народної освіти України», запис у книзі найкращих вчителів міста Дніпропетровська, медаль «За доблесну працю», почесні дипломи й подяки гірничого університету, ювілейні медалі «50 років Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр.», «65 років Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр.». Не менш важливими досягненнями є теплі вдячні слова на адресу своєї вчительки від багатьох учнів, чимало з яких сьогодні працюють в гірничому та інших вищих навчальних закладах України.

Серед головних джерел натхнення Регіни Матвіївни – її велика родина: діти й онуки, які люблять і підтримують свою рідну людину. І, звичайно ж, наснаги й сили, красоти і бадьорості додає їй колектив кафедри.


На килимі життя, немов чарівна м'ята, розквітла Ваша ювілейна дата.

Ми раді, Регіно Матвіївно, Вас привітати, щастя, добра й здоров'я побажати!

Колектив кафедри історії та політичної теорії НГУ


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт