Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

29.05.2014

Пропозиція для студентів НГУ спеціальності Маркетинг

Конкурентоспроможність випускника університету на ринку праці визначається сукупністю його компетенцій, набутих протягом навчання. Базовий перелік компетенцій формується змістом програми професійної підготовки відповідного рівня.

Як свідчить практика, значна частина студентів протягом навчання прагне оволодіти додатковими компетенціями, що виходять за рамки професійної програми, або підвищує рівень набутих компетенцій шляхом додаткового вивчення, наприклад, іноземних мов, сучасних інформаційно-комп’ютерних технологій тощо.

Тому саме виходячи з потреби студентів у додатковому навчанні кафедрою маркетингу спільно з відділом підготовки персоналу Приватбанку ініційовано довгостроковий проект додаткового навчання для студентів спеціальності Маркетинг за програмою «Онлайн практика». Пілотна фаза проекту, в якій прийматимуть участь 14 студентів-маркетологів, стартувала 26 травня 2014 р. і завершиться 21 червня 2014 р. Проект реалізується дистанційними засобами навчання Приватбанку і передбачає засвоєння 10 модулів.

У результаті навчання студенти отримають навички пов’язані з майбутнією професією, що буде підтверджено видачею відповідного сертифікату. У свою чергу, Приватбанк матиме змогу формувати кадровий резерв для первинних посад відповідних напрямів своєї діяльності.


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт