Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

20.11.2013

НГУ удостоєно ГРАН-ПРІ у номінації: «Кращий дизайн офіційного сайту вищого навчального закладу»

У приміщенні Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» (м. Київ) з 14 по 16 листопада пройшла щорічна міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар'єра – 2013» за участю українських та закордоних навчальних закладів. Сьогодні ця виставка є найбільшим освітнім заходом в Україні, що присвячений вищій освіти як в Україні, так і за кордоном.

Організаторами заходу виступили Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України та Товариство «Знання» України.

Виставка «Освіта та кар’єра» проводиться щорічно з метою формування єдиного освітнього простору в Україні, залучення суспільного інтересу до освіти та популяризації досягнень нашої держави в освітній сфері, а також поширення інформації про стипендії та гранти для здобуття освіти. На виставці були представлені більше 200 вузів, зокрема 70 українських, а також навчальні заклади і організації із Сполученого Королівства Великобританії, Російської Федерації, Чеської Республіки, Держави Ізраїль, ОАЕ, Республіки Польща, Французької Республіки, Федеративної Республіки Німеччина, Республіки Кіпр, Литовської Республіки, Австрійської Республіки, Словацької Республіки, Австралії, Латвійської Республіки та Королівства Нідерландів.

В урочистому відкритті виставки взяли участь заступник Міністра освіти і науки України – керівник апарату Олексій Дніпров, президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Пятрас Вайтекунас, керівник представництва Росспівробітництва в Україні Костянтин Воробйов, радник з питань співпраці і культури і директор Французького Інституту в Україні Ерік Тозатті, радник Посольства Російської Федерації в Україні, голова правління Товариства «Знання» України Василь Кушерець.

Зазначимо, що серед ВНЗ Дніпропетровщини єдиним представником на виставці виступив Національний гірничий університет, який був представлений стендом, що дозволяє повною мірою ознайомити майбутніх абітурієнтів зі вступною кампанією – 2014 в НГУ, показавши перспективи, які відкриваються перед студентами нашого університету. Матеріали та експонати для виставки підготували співробітники відділу маркетингу НГУ.

За результатами виставки НГУ був нагороджений :

1. ГРАН-ПРІ в номінації «Кращий дизайн офіційного сайту ВИЩОГО навчального закладу».

2. Дипломом «За активну профорієнтаційну роботу среди молоді».


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт