Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

25.07.2013

Відомі студійці «Юності» пам'ятають про рідний університет

Лев Попов - відомий фотохудожник і режисер, організатор і перший керівник кіностудії «Юність», не зміг взяти участь в урочистостях з нагоди 50-річчя кіностудії.

Голова оргкомітету, проректор університету Анатолій Косолапов, відвідав ветерана кіностудії в місті Феодосія, висловив йому подяку від ректора університету академіка НАН України Геннадія Півняка і від усіх студійців різних років, а також вручив йому медаль «Знак вдячності», яку рішенням ректорату університету режисер отримав за вагомий внесок у розвиток аматорського кіно.

Лев Попов з цікавістю переглянув підготовлений для нього диск з хронікою подій під час святкування, книгу «Нам пощастило», видану до 50-річчя кіностудії та інші матеріали, пов'язані зі святом. Дізнавшись про те, що в університеті організована постійно діюча виставка ретро фотокіноаппаратури, Лев Попов оголосив про своє бажання поповнити її зі своєї колекції і передати до університету кінокамери «Адміра», «Конвас» і «Красногорськ». У жовтні-листопаді ветеран планує відвідати НГУ, зустрітися з молодим поколінням студійців, провести майстер-класи для фотолюбителів і показати свої фільми

Леве Михайловичу, «Альма-матер» чекає на Вас!

ІАЦ НГУ


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт