Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

18.06.2013

Радіопередача за участю почесного доктора НГУ

Сьогодні о 18.30 на Дніпропетровському обласному радіо пройде передача за участю почесного доктора НГУ професора, декана факультету № 4 Брандербурзького технічного університету Міхаеля Шмідта.

Пан Шмідт нещодавно відвідав НГУ для того, аби продовжити багаторічну співпрацю НГУ та БТУ, започаткувавши новий проект. Основні кроки співробітництва, розроблені під час робочої наради напередодні, були закріплені в Меморандумі підписами Міхаеля Шмідта та директора Навчально-наукового центру міжнародного співробітництва, заступника проректора з міжнародних зв’язків НГУ Михайла Рогози. Зокрема, в Меморандумі обумовлені позиції впровадження спільної «Зеленої програми», яка покликана на вирішення світових екологічних проблем за участю молодих науковців, а також налагодження дистанційної та очної систем освіти між вищими навчальними закладами.

13 червня в урочистій атмосфері професор Міхаель Шмідт отримав з рук ректора НГУ академіка Геннадія Півняка почесну нагороду Національного гірничого університету – медаль «Знак вдячності», а також книгу «Відповідність часу», яка розповідає про інноваційні зміні в житті університету за останні тридцять років.


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт