Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

25.03.2013

Студенти факультету будівництва відзначили День землевпорядника

У Національному гірничому університеті з 2000 року навесні прийнято відзначати День землевпорядника. Ось і цього рік 22 березня студенти факультету будівництва зібралися в актовій залі. На вході кожному роздавали папірці з цікавими цитатами та висловлюваннями, що приємно здивувало.


Привітали студентів і викладачів з професійним святом ректор НГУ Г.Г. Півняк, декан факультету І.І. Усик, керівник кафедри геодезії В.В. Рябчій.

Після офіційної частини заходу виступали студенти та викладачі з цікавими гумористичними та танцювальними сценками. А провідна темою художньої частини землевпорядники обрали еволюцію розвитку людства, починаючи з прадавніх часів первісного суспільства до сьогоднішнього дня. Було дуже цікаво слідкувати за історичними подіями та переноситися з Єгипту у Давній Рим чи Київську Русь, у часи Ромео і Джульєтти та Петра Першого. Що й казати, землевпорядникам в оригінальності не відмовиш. Але і в знаннях вони попереду. Недарма їх команда вийшла на третє місце у Всеукраїнській олімпіаді «Землевпорядкування та кадастр».

Також розважив відеокліп, що створили викладачі для своїх студентів. На закінчення свята за традицією випускний курс передав молодшим курсам глобус.

Взагалі свято залишило приємне враження, бо студенти та викладачі вклали в нього всю душу.

Анастасія Афанас’єва, Анастасія Русанова, студентки гр.ТТмм-10-1


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт