Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

21.03.2013

Юридичний факультет вшановує Кобзаря

У березні по всій Україні проходять дні вшанування 199-ої річниці від дня народження видатного українського поета, письменника і художника Тараса Григоровича Шевченка. У Національному гірничому університеті цій даті присвятили заходи на юридичному факультеті.

Щорічні Шевченківські читання в Центрі культури української мови ім. Олеся Гончара вже добре відомі на Дніпропетровщині, а на юридичному факультеті тільки починає зароджуватись традиція вшанування Кобзаря. Його організатор і ведуча – кандидат історичних наук, доцент кафедри цивільного та господарського права, заступник декана ЮФ Наталія Корнєєва. Її задумку творчо відзначити день народження видатного сина українського народу підтримала молодь і влаштували невелику концертно-конкурсну програму.

Студентське святкування мало оригінальний характер. Головним у всьому було пронести ідею творчої спадщини Тараса Шевченка – любов до України. Тож після того, як студентка першого курсу ЮФ Дарина Сідорина розповіла біографію Тараса Григоровича, розпочалися тематичні конкурси. Аліну Білу нагородили за виконання вірша «Мені тринадцятий минало», окрім того, її, разом з Аліною Маймур, відзначили за українське вбрання. Отримав нагороду і Роман Іщенко за реп-виконання української пісні «Слава Україні». Всі учасники – студенти-першокурсники, майбутні юристи, до всього й талановиті. Це своїми оплесками підтвердили присутні.


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт