Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

25.12.2012

ГІРНИЧИЙ ОБ’ЄДНУЄ КОНТИНЕНТИ

Холодний зимовий день 20 грудня студенти різних країн і континентів, які навчаються у Національному гірничому університеті, наповнили теплом пісень і ритмічними танцями. 


У культурно-освітньому центрі протягом 2,5 годин представники різних країн Африки, Близького Сходу, Латинської Америки  зігрівали глядачів своїми емоційними виступами, розширювали кругозір глядачів короткими відеопрезентаціями, підготовленими, до речі, самотужки.


Разом з ведучою Катериною Причиною по черзі співведучі: ІбрагімаТраоре  (Гвінея), ДжамсурАлтангерел з Монголії, ІядАбухамдех з Йорданії, Еволлі Россі (з Республіки Конго), Марі-Кармен Каналес(Перу),АрмандСадо (Камерун), ФабіоМануел(Ангола) розповідали цікаві речі. Приємно відзначити, що вони шанують традиції своїх народів, не забувають їх в далекій Україні.


Гарячими оплесками зустрічали на сцені п’ятикурсницюперуанку Марі-Кармен Каналесі її брата першокурсника, що приїхали аж з Латинської Америки. Дівчина задоволена тим, що обрала саме гірничий університет і поклала початок династії родини Каналес в НГУ.


Ангольські юнаки і дівчата – найчисельніша група студентів-іноземців у гірничому  – вже кілька поколінь підкоряють вершини знань. Тут навчаються брати і сестри, і навіть діти колишніх наших студентів.  Програму ангольців вів Фабіо Мануел. Як співають в Анголі про кохання, продемонстрували Надя Стронг за допомогою Елтона і Джеуса. Активну участь у концерті взяв багатьом знайомий Селсу.


На завершення концерту проректор з міжнародних зв’язків О.М. Шашенко висловив надію на те,  що свято студентської дружби представників семи країн світу запам’ятається його учасникам на все життя, і в майбутньому допоможе будувати нормальні взаємовідносини між людьми будь-якої нації чи національності.

ІАЦ НГУ


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт