Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

03.12.2012

До уваги студентів!13

У середу 28 лістопада було проведено V велику конференцію студентів, на якій були переобрані Голова Ради Студентів та Голова Комітету у Справах Молоді. Своєю присутнистю студенти перевищили кількисть учасників на попередніх конференціях, що склало 128 делегатів від груп.

Згідно порядку денного були розглянуті такі пітання :

1. Звіт Голови Ради студентів за 2011-2012 рр.

2. Переобрання Голови Ради студентів НГУ.

3. Переобрання Голови Комітету у справах молоді НГУ.

4. Обрання Голови студентських ініціатив.

5. Обрання представників від студенства до ВченоЇ Ради.

6. Обрання представників від студенства до Ради трудового колективу НГУ.

Щолокова Олена, почесна Голова РС, виступила зі звітом про роботу за минулий рік. Варто відзначити, що минулий рік був досить продуктивним та діяльність цього актива пройшла на відмінно!

Перемогу на пост Голови Ради Студентів одержала студентка 4 курсу геологорозвідувального факультету Черних Марія. Вона з першого курсу входить до складу Ради Студентів, є степендіаткою Верховної Ради а також отримує другу освіту на факултеті менеджменту. Та згідно зі слів Марії в неї залишилося ще багато невтілених програм, які вона хоче огранізувати будучи на посаді Голові Ради студентів,а також поширити інформацію серед студентів щодо міжнародних стажувань, проходження практик за кордоном та отрамання грантів в тих чи інших галузях науки. Також новий голова планує поширити Wifi покріття на території нашого універсітету та допомогти в ініциативі щодо працевлаштування випускніків за профнапрямками.


Перемогу на пост Голови Комітету у сравах молоді одержав активний студент 4 курсу механікомашінобудівного факультету Басов Станіслав, дуже ідейний та целеспрямований хлопець, який гостро підняв проблеми гуртожитків. Також у його плани входить очолювання волонтерських напрямків- "Дні донора", відвідування ветеранів та дитячих будинків. А головним хоббі Станіслава є спорт - він також очолює спортівні змагання та спрортокіади у рамках нашого універсітету та бере участь у міжвузівських змаганнях.

А Головою студентськіх ініціатив став Хор'яков Андрій, студент 4 курсу факультету будівництва. До нього можна буде звернутися будь-якою студентською ініціатівою і він допоможе в її втіленні.


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт