Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

13.11.2012

Німці в городі!

До Національного гірничого університету 9 листопада, День писемності української мови, завітала… ні, не делегація з Німеччини, а феєрично талановита Леся Степовичка. Презентація її нової книги «Німці в городі» у нашому гірничому стала святом творчого спілкування.


Сюжет з 80-х, вже минулого століття, захоплено описує початок наших нових відносин з німецькими колегами, які приїхали на одне з підприємств міста. І смішно, і сумно, і цікаво. Ця зустріч порадувала і тих, хто вже сміливо називає себе прихильниками письменниці, й тих, кому випало вперше познайомитися з її творчістю. Як завжди, вона змогла зацікавити й заінтригувати усіх.

Після рецензії на книгу старшого викладача Наталі Григорівни Костюк, мабуть, кожному не терпілося й самому швидше перегорнути першу сторінку новенького видання.

Поціновувачі таланту Лесі Степовички прибули навіть зі Львова, кажучи вже про наших земляків. Прощатися з нею так не хотілося. Ще і ще слухати б історії з життя, котрі вона розповідала. Сподіваємося, що у нас буде нагода прочитати їх у нових творіннях нашої улюбленої Лесі Степовички.

Ліка Мушкудіані


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт