Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

01.11.2012

Нагороди для ректорів

Враховуючи великий внесок у розвиток спільної справи – вищої освіти в Придніпровському регіоні, а також підтримку довготривалих дружніх і продуктивних стосунків між вищими навчальними закладами міста рішенням Вченої ради НГУ ректорів Большакова Володимира Івановича (Придніпровська Державна Академія Будівництва та Архітектури), Дзяка Георгія Вікторовича (Дніпропетровська державна медична академія) і Величка Олександра Григоровича (Національна металургійна академія України) було нагороджено однією з найвищих нагород гірничого університету – медалями «Знак вдячності».

«Ми завжди рівняємося на ваш університет, знаємо, що він є «празасновником» усіх наших вищих навчальних закладів і ми пишаємося Вашим колективом, Вашими успіхами. Тож дякуємо за нагороду. Ми завжди відгукуємося і раді з Вами саівпрацювати», - зазначив у своєму виступі ректор В.І. Большаков.

«Сьогодні ваша Вчена рада зробила нам дуже великий комплімент. Хочу наголосити, що сьогодні Ви – університет – наша мати, ми з вас вийшли, у нас був один і той самий ректор. І тому ми як ваш факультет», - з посмішкою сказав ректор Медичної академії Г.В. Дзяк.

«Горный университет, в лице ректора Геннадия Григорьевича делает все, чтобы сохранить дружеские отношения между университетами. Эта награда для нас приятная неожиданность. Благодарим Вас за высокую оценку нашей дружбы, наших отношений и нашей работы. В прошлом у нас были опыт создания комплексных межвузовских дипломных проектов, в нашем музее есть такой, в котором принимали участие горняки, строители, медики и мы - металлурги. Думаю, в будущем, нам стоит повторить такой эксперимент во славу наших вузов», - закликав ректор Металургійної академії О. Г. Величко.

В урочистій обстановці на засіданні ректорату ця почесна нагорода була також вручена заступнику міського голови Лозенко Олені Валентинівні.

Наш ректор Г.Г. Півняк відзначив, що університет відчуває підтримку з боку влади, а Олена Валентинівна Лозенко особисто твердо відстоює позиції ВНЗ і сприяє розвитку вищої освіти в регіоні.

ІАЦ НГУ


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт