Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

18.09.2012

Презентація історико-культорологічного часопису "Фронтири міста" в НГУ

20 вересня в аудиторії 1/121 (3 поверх) Національного гірничого університету о 14:30 відбудеться презентація нового історико-культурологічного часопису «ФРОНТИРИ МІСТА».

«Фронтири міста» («Фронтиры города») – історико-культурологічний щоквартальний альманах, присвячений місту у всьому його різноманітті і містить публікації на українській і російській мовах.

Це принципово нове видання, яке ставить за мету розгляд міста, як «багатошарового пирога» методами і прийомами історії, соціології, етнографії, художнього слова і погляду.

У центрі уваги альманаху - місто степового простору Східної Європи, розглянуте, як складне етнокультурне посмужжя, що склалося в період колонізації даного регіону і збереглося в наступні періоди його історії.

Альманах не є вузькоспеціалізованим виданням і містить матеріали, які потенційно можуть зацікавити як представників гуманітарних спеціальностей, що шукають матеріал для «професійного» читання, так і широке коло читачів, яких хвилюють питання міського середовища та його історії.

Редактор видання – кандидат історичних наук, член Національної спілки журналістів Україні, член Національної спілки краєзнавців Україні, член Наукового товариства ім. Я. Новицького Владислав Грибовський

Запрошуємо усіх бажаючих!


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт