Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

07.06.2011

Ректор привітав журналістів НГУ з професійним святом

nf_110117_1.jpg

nf_110117_2.jpg

nf_110125_3.jpg


Понад 10 років у нашому університеті працює студентський прес-центр і виходить газета «Студент НГУ». З легкої руки провідного редактора Надії Іллівни Гринько, яка організувала зі здібних студентів справжню інформагенцію,  у «дорослому» прес-центрі НГУ ніколи не буває тихо. Між лекціями на перервах ми, юні кореспонденти, біжимо сюди, приносимо свої дописи й отримуємо нові завдання від нинішнього нашого шеф-редактора Валентини Вікторівни Шабеті . Не забуває свою "журналістську» неню й перший редактор "Студента НГУ" Віталій Марченко, випускник ММФ.

Цікавий факт—з чотирьох головних редакторів «Студента» двоє стали професійними журналістами. Приміром, Вікторія Какубава, незважаючи на дві спеціальності, здобуті в університеті (програміст і юрист) нині працює кореспондентом в одній з інформагенцій міста. Ольга Юдіна, цьогорічна випускниця, планує також піти  журналістською стежиною і вже здобула гарну практику в одній з дніпропетровських міських газет. 

По правді сказати, журналістська робота студентів була б не можлива без підтримки ректора – Геннадія Григоровича Півняка. Юних дописувачів він знає в обличчя, бо часто влаштовує робочі зустрічі з нами.  На цих невеликих прес-конференціях ми також навчаємося. Спілкування з ректором Григоровичем, як завжди, приносить багато позитиву і виливається у цікаві інтерв’ю і статті. Так було й 3 червня 2010 року, коли Геннадій Григорович запросив всю творчу команду прес-центру НГУ разом з фото- й відеооператорами  до кабінету ректора й привітав нас з Днем журналіста України.

Ми горді тим, що про останні новини з життя рідної Альма матер  дізнаємося першими.  А на зустрічі  ректор проінформував  ще й про майбутні плани нашого автономного науково-дослідницького вузу, які, ми впевнені, обов’язково будуть втілені в життя. Дякуємо ректорові за щирі побажання і в свою чергу бажаємо рідному університетові процвітання на довгі-довгі роки.


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт