Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

17.07.2011

За традицією щороку у першу суботу липня Національний гірничий університет гостинно зустрічає своїх випускників.

nf_110117_1.jpg

nf_110117_2.jpg

nf_110125_3.jpg

Прекрасно організована під егідою Асоціації випускників НГУ 48-а зустріч залишила приємні враження. У стінах університету і навколо нього того дня випромінювалося невидимі очам, але відчутні серцю тепло і радість. Море усміхнених облич! П’ять, десять, двадцять…п’ятдесят п’ять років тому вони були студентами, а сьогодні прибули в улюблене місце своєї юності.  «Ми навчалися не просто в ДГІ, - говорять геологині випуску 1961-го року, -  а в Прекрасному Палаці, який полюбили на все життя. І раді бачити його ще гарнішим, ніж він був". У сквері біля пам’ятника М. Ломоносову вдається взяти кілька цікавих інтерв’ю. Елегантне подружжя Сергій і Ніна Усатови приїхали з Павлограда. Вони 35 років тому закінчили електротехнічний факультет. За прикладом батьків тут навчалися їх сини Єгор і Кирило й обидві невістки.

«Всі дороги ведуть в НГУ, - говорить колишній директор Навоїстського комбінату М. І. Кучерський, який приїхав з Узбекистану. - Протягом всього життя я з гірничим!».  Вирує радість і у дворі біля фонтану. Географія прибулих неосяжна: Україна, Росія, Владивосток, Якутія, Естонія, Німеччина, Франція…

Вітаючи гостей, ректор НГУ, академік НАНУ, голова Асоціації випускників Геннадій Півняк, зазначив, що колишній ДГІ перетворившись на університет, нині у дослідницькому статусі, ми не зрадили ні слову, ні справі гірницькій. Тому цінуємо і ваш подвиг – бути гірниками все життя!»


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт