Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

07.12.2011

Круглий стіл «Земельна реформа в Україні: реалії та перспективи»

Земельна реформа в Україні, яка розпочалась 20 років тому, з набуттям незалежності, дала можливість селянам отримати власний земельний наділ. Нині реформування земельних відносин в Україні вийшло на фінішну пряму – з 1 січня 2012 р. буде відмінено мораторій на продаж земель сільськогосподарського призначення. Тому, сьогодні ведеться багато спорів щодо можливих як позитивних так і негативних наслідків цього.




07 грудня 2011 р. в рамках проведення в Україні Всеукраїнського тижня права у Національному гірничому університеті відбувся круглий стіл на тему: «Земельна реформа в Україні: реалії та перспективи». Організаторами даного заходу виступили: ст. викладач кафедри цивільного та господарського права Н.В. Берус та ст. викладач кафедри конституційного та адміністративного права К.Г.Головачова

В даному заході взяли участь студенти 3 курсу юридичного факультету НГУ, студенти 3 курсу юридичного факультету ДНУ ім. Олеся Гончара, студенти 3 курсу групи ГК - НГУ.

В зв’язку з великою актуальністю даної теми, до участі у круглому столі, були запрошені посадові особи різних державних органів та практикуючі юристи-адвокати:

1. Ермоленко Н.С.- головний спеціалист головного управління земельних ресурсів в Дніпропетровській області.

2. Овсяннікова Е.Д. – зав. юридичним сектором управління держкомзема в м. Дніпропетровску.

3. Старий О.М. – зав. сектором ведення ДП «Центр державного земельного кадастру».

4. Бабич Л.І. – голова громадської ради при Дніпропетровській обласній державній адміністрації.

5. Кисіль А.М. – Дніпропетровське обласне управління юстиції.

6. Мамедова Г.П. – Дніпропетровське обласне управління юстиції.

7. Коршун С.В. – адвокат.

8. Поповський Д.П. – адвокат.

Посадовці різних рангів висловили свої думки щодо ефективності проведення земельної реформи в Україні. Студенти-правознавці мали можливість висловити своє бачення з гострих питань щодо закінчення земельної реформи, можливостей збільшення обсягу інвестицій в галузь та впровадження новітніх агротехнологій.


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт