Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

12.04.2012

Veni, vidi, vici!

Прийшов, побачив, переміг! Минулої неділі в актовій залі ДДАУ відбувся фестиваль Жовтневого району з черлідингу, фітнесу та аеробіки «Весна, краса і грація». Дівчата з команди чарлідингу НГУ, повернулися додому з перемогою. Олена Бондаренко, капітан команди, розповіла що участь у фестивалі стала справжнім сюрпризом для неї. Не маючи ані команди, ані номеру, за тиждень до виступу розпочалася підготовка. Фортуна стала на сторону конкурсанток, і вже наступного дня команда була зібрана.

Бондаренко Олена, Бухтіярова Майя, Бондаренко Таня, Рожепа Настя, Новікова Кристина та Акула Оля взяли участь у конкурсі. За лічені дні дівчата зробили блискучий виступ. Відточені рухи та вражаюча техніка стали візитною карткою номеру, що вже казати про вражаючі підтримки та неймовірні розтяжки!

Хвилювання та сум далеко позаду, лише бойовий настрій та віра в перемогу. Отже, час «Х», виступ! Під запальні ритми LMFAO та Gwen Stefani дівчатка вщент «рознесли» конкурентів. Почесне перше місце посіла команда нашого університету, перемога знайшла переможців, так тримати дівчата, вітання!


Якщо ти не уявляєш себе без танцю, якщо у твоїх жилах тече запальна жилка черліденгу, тебе вже чекають. 0937806200 Олена.

Підготував Антон Гапеєв, студентський прес-центр НГУ


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт