Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

09.04.2012

Test-drive в НГУ

7 квітня в НГУ сьогоднішні школярі мали змогу відчути себе на місці справжніх студентів. Test-drive на готовність до таких випробувань влаштувала кафедра економіки підприємства. Найсміливішими виявились учні 9 та 97 шкіл Дніпропетровська, які і проходили імпровізовану перевірку на міцність.

«Ми запросили майбутніх студентів, які справді цікавляться економікою і планують пов’язати своє найближче майбутнє з Гірничим,» - розповіла нам завідувач кафедрою, доцент В.М. Шаповал.

Ближче познайомитись з викладачами, отримати відповіді та роз’яснення, на кілька годин відчути смак студентського життя – всі ці можливості вже чекали на абітурієнтів

Майбутнім студентам довелось впоратись із неабияким об’ємом інформації. Дізнались вони і про історію університету та кафедри, і про особливості цьогорічної вступної кампанії, і про безліч перспектив, які відкриває навчання в Гірничому, і про центри та гуртки, які радо чекають на активних та творчих особистостей. Звісно, стільки цікавих подробиць викликали шквал питань, на які із задоволенням відповідали викладачі кафедри.

Захід продовжився справжньою лекцією, присвяченою інноваціям в економіці. А в ході бізнес-тренінгу абітурієнти отримали змогу відчути себе біля керма справжнього підприємства, побути на місці серйозного бізнесмена. Сподіваємось, такий test-drive допоміг майбутнім студентам остаточно визначитись зі своїм майбутнім.

Найголовнішим завданням заходу стало залучення абітурієнтів до конструктивного діалогу з викладачами. І це вдалося на всі 100 відсотків! Адже саме очікування та побажання завтрашніх студентів щодо навчання, наукової роботи, перспектив працевлаштування зможуть допомогти удосконалити навчальний процес та зміцнити позиції університету.

Марія Бережна, студентський прес-центр НГУ


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт