Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

06.04.2012

Кращим студентам Докучаєвського технікуму вручили дипломи спецаілістів

Кращім студентам Докучаєвського гірничого технікуму, який є структурним підрозділом Державного ВНЗ «НГУ», урочисто вручили дипломи спеціалістів за напрямками «Розробка родовищ корисних копалин» і «Збагачення корисних копалин». Також у відповідності з рішенням Вченої Ради НГУ золотою медаллю академіка Терпігорєва був нагороджений директор Докучаєвського флюсодоломітного комбінату Андрій Вікторович Пономарьов, який також є випускником гірничого.

«Андрій Вікторович - знаний фахівець, який зробив великий внесок у розвиток гірничої справи, а також людина, яка зуміла творчо і ефективно організувати складний виробничий процес» - зазначив Ректор.

У своїй промові Андрій Пономарьов звернувся до студентів: «Визнання навчального закладу, який закінчив є дуже цінним для мене. Вважаю, що саме під час навчання закладаються відповідальність, ініціативність і креативність, тому я бажаю Вам ніколи не зупинятися на досягнутому, продовжувати навчання, аби самим визначати свою долю».


Директор інституту заочно-дистанційної освіти Віктор Іванович Сулаєв розповів, що прокласти «тунель в Донбас» було не просто, проте вже сьогодні студентами гірничого на базі технікумів є 370 осіб, які навчаються за чотирма спеціальностями. Він також пообіцяв, що найближчим часом в освітній процес будуть впроваджені новітні комп’ютерні технології, і студенти зможуть спілкуватися з викладачами НГУ на відстані в режимі он-лайн, що зробить навчання більш інтенсивним, а освіту ще якіснішою, та доступнішою.

Після отримання диплому слово взяв випускник Олександр Пасічник. Він подякував ректорів НГУ Генадія Півняка і Докучаєвського гірничого технікуму Володимира Кустова за можливість водночас працювати на підприємстві і отримувати вищу освіту, назвавши диплом спеціаліста «квитком в нове життя», який вже 7 років можуть отримати мешканці невеликих міст Донбасу.


Наостанок Геннадій Півняк розповів про безліч можливостей, які мають сьогодні студенти гірничого, серед іншого це вивчення іноземних мов у лінгвістичних центрах, стажування за кордоном та на провідних підприємствах країни, отримання паралельно другої вищої освіти.


Він також запросив всіх до участі в освітніх конференціях, олімпіадах і культурних заходах, де реалізує таланти активна молодь. Останнє підтвердила своїм виступом студентка ГІ-09-9 Аліна Литвин, професійно заспівавши пісню, яку дуже тепло прийняла аудиторія.

Наталія Лісневська, прес-центр НГУ


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт