Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

13.03.2012

Літературний конкурс творчої молоді "Молода муза-2012"

Літературний конкурс проводиться управлінням у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації, Дніпропетровською обласною бібліотекою для дітей, ІА «Міський сайт», gorod.dp.ua. Літературні твори можуть бути написані українською або російською мовою. Конкурс проводиться у двох номінаціях: поезія і проза.

5.jpg

Поетичні і прозові твори подаються на конкурс у друкованому та електронному вигляді обсягом до 10 друкованих сторінок (А4, шрифт 12 Times New Roman, одинарний інтервал, формат файла *.doc, *.rtf, *.txt). Роботи у друкованому вигляді подавати до 14 травня 2012 року за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Ворошилова, 9, Дніпропетровська обласна бібліотека для дітей (інд – 49027, тел. (0562) 46-12-96).

Роботи в електронному вигляді надсилати на електронну скриньку з позначкою «На конкурс «Молода муза»: natalia_ptah@ukr.net або електронний варіант творів подається з роздруковкою на CD-диску, який має бути підписаний.

Учасники надсилають разом із літературними творами свої фотокартки розміром 10х15 та резюме, в якому надають наступну інформацію: рік та місце народження; адреса, за якою проживають; освіта (навчальний заклад, клас, курс); захоплення та уподобання; інформацію про свою літературну творчість; обов’язково вказують контактний телефон автора, e-mail (якщо є). Надані матеріали поверненню не підлягають.

 Припустимо надання фотокартки в електронному вигляді разом із текстовими матеріалами (але не в текстовому документі). У цьому випадку якість зображення має бути не гіршою, ніж 300dpi (або 300 пікселів/дюйм) розміром не менше 9х12 см.

Мета конкурсу: сприяння національно-культурному відродженню України, активізація виховної роботи серед молоді, збереження і розвиток інтелектуального потенціалу Дніпропетровщини, поліпшення роботи з обдарованою, творчою молоддю, всебічна підтримка молодих талановитих літераторів, видання їх перших книжок.

Не розглядаються: рукописи, які не відповідають умовам подання; надіслані без інформації про авторів і фотографій; твори, надіслані виключно електронною поштою; фрагменти та уривки поем, повістей і романів; твори, отримані пізніше 14 травня 2012 року.

Переможці попередніх років не мають права брати участь у тих номінаціях, в яких вже здобували перемогу. Переможці молодших груп мають право брати участь у конкурсі у вже завойованих номінаціях, коли досягнуть відповідного віку, щоб подавати роботи у старші групи.

Надіслані твори будуть згруповані за двома віковими категоріями учасників (14-21 рік та 22-35 років).

Конкурс проходить у два етапи: “Відбірковий” (травень – початок червня), “Фінал”(червень).

Увага: роботи фіналістів будуть оприлюднені у мережі Інтернет на сайті
ІА «Міський сайт» gorod.dp.ua.

Загальне керівництво організацією та проведенням конкурсу здійснює управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації.

Для оцінки надісланих на конкурс творів створюється журі, до складу якого ввійдуть представники управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації, Дніпропетровської організації Національної Спілки письменників України, письменники, лауреати престижних всеукраїнських конкурсів, переможці конкурсу “Молода муза” попередніх років.

За рішенням журі буде визначено переможців конкурсу у вказаних номінаціях та вікових групах. Журі має право присудити гран-прі в одній із конкурсних номінацій.

Кращі твори, представлені на конкурс, увійдуть до окремої літературної збірки. 


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт