Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

05.03.2012

Семінар «Інноваційне підприємництво» в НГУ

Програма науково-технічого підприємництва (STEP). Семінар з питань інноваційного підприємництва. Дніпропетровськ, 9-10 квітня 2012 рік

 

Запрошуємо Вас взяти участь у семінарі «Інноваційне підприємництво» , який буде проведено на базі Науково-освітнього центру та бізнес-інкубатору Державного ВНЗ «Національний гірничий університет» 9-10 квітня ц.р.

Серія семінарів «Інноваційне підприємництво» проводиться Фондом цивільних досліджень та розвитку США (CRDF Global), www.crdf.org в Дніпропетровську і Івано-Франківську спільно з Державним агентством з питань науки, інновацій і інформатизації України в межах Програми науково-технічного підприємництва STEP 2012.

Програма семінарів висвітлює всі аспекти інноваційного підприємництва. Участь в них є особливо корисною для тих, хто має конкурентоспроможні технологічні ідеї і розробки (технології, матеріали, прилади, тощо) та бажає створити на їх базі комерційно придатний продукт або технологію і вивести його на ринок.

Американські і українські експерти допоможуть науковцям і інженерам удосконалити їх знання в наступних питаннях:

· Вибір ефективної стратегії комерціалізації технології або продукту

· Оцінка маркетингового потенціалу власної розробки

· Різні аспекти права інтелектуальної власності

· Підготовка конкурентоспроможної пропозиції для потенційного бізнес партнера

· Пошук стратегічного партнера в Україні і за кордоном.

Будуть наведені цікаві і успішні приклади комерціалізації інтелектуальної власності на світовому і українському ринках.

Учасники семінару також отримають безпосередньо від представників CRDF детальну інформацію щодо умов участі в конкурсі на отримання грантів ділового партнерства Програми науково-технічного підприємництва (STEPCompetition) і порядку подачі проектів, який буде оголошено на сайтах CRDF Global і CRDF Global – Україна, www.crdf.org/funding , www.crdf.org.ua 1-го травня 2012 р.

Участь у семінарі є безоплатною. Програма заходу буде розміщена на сайтах CRDF Global – Україна і Державного ВНЗ «Національний гірничий університет», www.nmu.org.ua .

Час роботи семінару: 09.04 - 10.04 з 9.00 до 17.00, місце проведення - Державний ВНЗ «Національний гірничий університет», пр. К. Маркса, 19, Дніпропетровськ, 49005.

Для реєстрації просимо звертатись за тел. 373-07-53, 373-07-68, 47-17-17 , або електронною поштою binnmu@i.ua


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт