Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

21.02.2012

АСПІРАНТ КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ ГІРНИЧОГО МАШИНОБУДУВАННЯ ПОСІВ ТРЕТЄ МІСЦЕ У МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ

14 лютого у резиденції Надзвичайного і Повноважного Посла Великобританії в     Україні в Києві були підбиті підсумки 12-го щорічного міжнародного Конкурсу  студентських робіт на іменні премії DELCAM. Компетентне журі відзначило 12  найкращих студентських досягнень з українських університетів. Серед лауреатів і  аспірант кафедри технології гірничого машинобудування Національного гірничого  університету Віталій Дербаба, який посів третє місце. У співавторстві з колишнім студентом ММФ Максимом Гаєвським була представлена робота «Проект механічної обробки вузла авіаційного відцентрового насоса ДЦН-19Э з використанням програмного забезпечення компанії Delcam» Грамоти переможцям у Посольстві Великобританії в Україні вручили директор англійської корпорації Delcam Х'ю Хамфріс та Посол Лі Тернер. Віталій Дербаба, нині вже двічі лауреат міжнародного Конкурсу студентських робіт на   іменні премії DELCAM, виконав роботу під час практики на Південному   машинобудівному заводі під керівництвом провідного спеціаліста М.Г. Чубенка.Участь у престижному міжнародному конкурсі Віталій поєднав з напруженим навчанням в аспірантурі. За перший рік навчання він успішно виконав індивідуальний план і має декілька публікацій. 

Ще у 2008 році Національний гірничий університет приєднався до проекту «Передові комп'ютерні технології - університетам України».

Відтоді для підготовки   інженерів машинобудівників силами двох кафедр ММФ, а саме кафедри технології гірничого машинобудування та кафедри основ конструювання машин і механізмів до навчального процесу введено новітні інформаційні технології. Студенти паралельно з вивченням програмного продукту КОМПАС почали успішно опановувати продукти DELCAM, що дозволяє виконувати автоматизоване проектування програм для верстатів з ЧПУ.

Досягнуті результати повністю відповідають гаслу: «НГУ - ВІДПОВІДНІТЬ ЧАСУ»!

Валентина Шабетя

Інформаційно-аналітичний центр НГУ


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт