Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

15.02.2012

День Закоханих в НГУ

14 лютого в актовій залі Національного гірничого університету відбулась театральна вистава «Історія одного кохання», присвячена святу закоханих.

Казкові декорації сприяли романтичній атмосфері у залі, а глядачами були не лише студенти НГУ, а і гості, запрошенні викладачами, студентами та акторами вистави.

Концерт вражаюче зворушливо розкривав тему щирого й вічного кохання під супровід музики, виконавці якої торкалася смичками не лише струн скрипки, а й струн душі. Актори постановки проникливо співали пісні, читали вірші, танцями передавали глядачам емоції, розкриваючи своїми номерами задум спектаклю – спогади про першу зустріч, і подальше спільне життя персонажів (сімейна пара похилого віку). І їм це вдалося – аудиторія захоплено дивилась спектакль, «переживаючи» все те, що відбувалось на сцені.

«Ідея цього концерту з’явилась у нас вже давно. "Фундамент" виступаючих - збірна факультету будівництва та геологорозвідувального факультету. Як ми самі говоримо – велика сім'я.


Участь у постановці брали люди і з інших факультетів та вузів, а також випускники НГУ. Загалом, ми розширили склад учасників. поділилась зі мною Анастасія Теплякова. - Основним організатором була я. Авжеж, не без підтримки усієї команди. А джерелом натхнення для нас стало, безумовно, кохання. Хочу доповнити, що наша центральна пара - бабуся з дідусем - дійсно вже давно зустрічаються у реальному житті. Загалом, ми практично завжди намагаємося говорити правду на сцені - якщо про любов, то дійсно щиро. Готувалися до концерту ми приблизно тижні три, сценарій склався швидко. Проте багато часу пішло на декорації.»

Глядачі протягом вистави підтримували акторів, а після концерту покинули актову залу якщо не з філософськими роздумами на тему почуттів, які до речі, в багатьох були, то з романтичним настроєм - це точно!

Діана Максименко,

студентський прес-центр НГУ


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт