Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

30.12.2011

Новорічне свято в Центрі мовної підготовки при кафедрі іноземних мов НГУ

Cтуденти Національного гірничого університету, учні спеціалізованої школи № 67 еколого-економічного профілю та учні ЗСШ №45 мали чудову нагоду взяти участь у святкуванні Нового 2012 року.

Новорічний вечір було організовано в Центрі мовної підготовки при кафедрі іноземних мов. Вистави «Приборкання норовливої» та «Дванадцята ніч» за Вільямом Шекспіром по-справжньому вразили глядачів. Їх підготували слухачі Центру мовної підготовки та студенти факультету менеджменту.

Ніхто не очікував від звичайних студентів такого запалу емоцій та відчуттів на сцені. Було усе: і палке кохання і розчарування, і навіть поєдинок мав місце. Глядачі ніби на годинку перенеслись у часи Шекспіра, бо кожна деталь мала місце. А щоб додати родзинку до вистав, дію супроводжували найвідоміші пісні сучасності.

Цікавинкою вечора став майстер-клас з викладання лексики за темою «Новий рік та Різдво», що було запропоновано батькам, бабусям і дідусям учасників свята, що в свою чергу здивувало як самих учасників майстер-класу так і їх дітей.

Конкурси та вікторини сприяли розширенню загального світогляду учасників, порозумінню між студентами та майбутніми абітурієнтами НГУ.


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт