Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

18.01.2012

"Коли можливе стає реальним: бізнес-тиждень в Бельгії""

25 січня на кафедрі іноземних мов відбудеться конференція «Коли можливе стає реальним: бізнес – тиждень в Бельгії». Студенти Гірничого, які вже успішно відвідали Бельгію розкажуть про свої враження та поділяться досвідом з усіма бажаючими.


На фото: Студенти під час бізнес-тижня у Бельгії

«Business week» - міжнародний проект, організований європейськими ВУЗами, метою якого є обмін досвідом, спільна командна робота студентів з різних країн, покращення знань в області маркетингу, фінансів, PR, teamworking.

Один з перших «Business week» цього навчального року пройшов у місті Льовен, Бельгія. У ньому взяли участь студенти з Франції, Німеччини, Італії, Голландії, Фінляндії, Латвії, Польщі, Молдови, Португалії, а так само вперше в Бельгії була представлена команда з України від Національного гірничого університету. 8 студентів мали змогу не лише отримати цікавий досвід спілкування, покращити знання іноземної мови, навчитися працювати в команді, але і відвідати бельгійські музеї, університеті, міста. Організатори бельгійського проекту поставила перед командами студентів завдання оптимізувати діяльність віртуального підприємства за відведений період гри і зайняти лідируючі позиції на ринку. Слід зазначити, що всі команди були інтернаціональними, що зробило спільну роботу студентів ще більш захоплюючою.

На фото: Студенти у Європарламенті

Незважаючи на щоденну роботу, отримання нових знань і навичок, студенти так само за час проекту відвідали один з найкрасивіших і старовинних міст Бельгії - Брюгге, дихали морським повітрям у портовому місті, центрі бельгійського шопінгу - Антверпені, а крім того були присутні на змодельованому засідання Європейської парламенту в Брюсселі.

Такі навчання тривають близько тижня, і потрапити в команду можуть студенти, які вже зарекомендували себе під час навчання в рідному університеті в участі у різноманітних міжнародних проектах. В перспективі майбутніх бізнес-тижднів – поїздки до Латвії та Польщі.

На фото: Студенти в університеті KH Leuven


На фото: Цікаві екскурсії - Атоміум

Цікаві проекти та поїдки надихнули студентів Гірничого університету на створення власного проекту – «DIPMUN (Dnipropetrovsk International Program Model United Nations) Молодий і амбіційний проект дозволить вам розвивати в собі такі якості, як лідерство, ініціативність, основи ведення переговорів, альтернативне мислення.

Серед організаторів проекту - Юлія Болотова (студентка НГУ МО-7-М) і генеральний секретар моделі ООН, Єсаулова Олена (студентка НГУ МЗ-07-М) голова організаційного комітету. Також важливу роль у створенні проекту DIPMUN зіграла Ксенія Євгенівна Тюхменьова, асистент кафедри МВС.


На фото: Юлія Болотова, генеральний секретар моделі ООН


На фото: Ксенія Євгенівна Тюхменьова, асистент кафедри МВС.

Детально про проект можна дізнатися на офіційному сайті dipmun.org, а також 25 січня під час конференції на кафедрі іноземних мов

Дарина Бутко

Прес-центр НГУ


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт