Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

06.02.2014

На базі Національного гірничого університету відбудеться бізнес-зустріч «Проблеми координації науки та бізнесу. Можливі шляхи вирішення»

На базі Національного гірничого університету 6 лютого о 14.00 (1/ ауд.102) відбудеться бізнес-зустріч «Проблеми координації науки та бізнесу. Можливі шляхи вирішення» між представниками науки і підприємцями. На ній будуть обговорені питання існуючих напрямків наукових досліджень, що користуються найбільшим попитом у представників бізнес-структур, пошуку спільних інтересів представників науки та підприємництва, а також особливостей впровадження інновацій і технологій на виробничих підприємствах, ролі міської ради у розвитку дослідницького потенціалу наукових шкіл університетів.

З привітальним словом виступлять: ректор Національного гірничого університету академік НАН України Півняк Геннадій Григорович та радник міського голови Мелещик Володимир Адамович. У зустрічі також візьмуть участь заступник директора департаменту промисловості, підприємництва та інвестицій - начальник управління розвитку підприємництва та інвестицій Дніпропетровської міської ради Шевченко Микола Іванович, проректор з наукової роботи НГУ Бешта Олександр Степанович, представники великих підприємств, комерційних, проектних організацій, малого та середнього бізнесу, наукових колективів, співробітники НГУ, розробники актуальних інноваційних проектів.


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт