Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

RSS

12.04.2012 Веб-конференція в НГУ

Шановні колеги! 25 квітня 2012р. в рамках програми співробітництва з Мізурійським університетом (США) в Національному гірничому університеті заплановано проведення веб-конференції за участю аспірантів, студентів та викладачів кафедр НГУ

12.04.2012 Гості Національного гірничого університету (ВІДЕО)

НГУ живе активним життя. Підвердження тому - гості, які відвідали наш університет з вересня минулого року

12.04.2012 Успішна участь кафедри ЕОТ у конкурсі Imagine Cup

Вітаємо кафедру ЕОТ з успішною участю в одному з найбільших у світі студентських змагань Imagine Cup 2012, яке щорічно проводить компанія Microsoft.

10.04.2012 В Національному гірничому університеті стартувала конференція «Від ідеї до ринку» за підтримки Фонду цивільних досліджень та розвитку США (CRDF Global)

Конференцію відкрив ректор НГУ, академік НАН України Геннадій Григорович Півняк, який відзначив, якою важливою є ця подія для творчої молоді, яка сьогодні формує громадянське суспільство в Україні. Ректор подякував організаторам конференції – американському фонду CRDF Global та його представнику в Україні Наталії Артюховській. У контексті теми конференції, Геннадій Григорович підкреслив вже існуючу співпрацю бізнесу та науки - діяльність Національного гірничого університету та компанії ДТЕК

10.04.2012 Студентська весна 2012

Весна – пора усмішок. І цей, по справжньому весняний настрій подарували учасники фестивалю «Студентська весна» в НГУ, який відбувся 5 квітня. На сцені студенти продемонстрували свої таланти з різних жанрів мистецтва та поділились своїми творчими надбаннями із глядачами, організувавши справжнє свято художньої самодіяльності.

09.04.2012 Test-drive в НГУ

7 квітня в НГУ сьогоднішні школярі мали змогу відчути себе на місці справжніх студентів. Test-drive на готовність до таких випробувань влаштувала кафедра економіки підприємства. Найсміливішими виявились учні 9 та 97 шкіл Дніпропетровська, які і проходили імпровізовану перевірку на міцність.

06.04.2012 Кращим студентам Докучаєвського технікуму вручили дипломи спецаілістів

Кращім студентам Докучаєвського гірничого технікуму, який є структурним підрозділом Державного ВНЗ «НГУ», урочисто вручили дипломи спеціалістів за напрямками «Розробка родовищ корисних копалин» і «Збагачення корисних копалин». Також у відповідності з рішенням Вченої Ради НГУ золотою медаллю академіка Терпігорєва був нагороджений директор Докучаєвського флюсодоломітного комбінату Андрій Вікторович Пономарьов, який також є випускником гірничого.

06.04.2012 Гончарівські читання в НГУ

На початку квітня в Центрі культури української мови ім. О. Гончара Національного гірничого університету відбулись традиційні Всеукраїнські Гончарівські читання, які тривали два дні. За їх шістнадцятирічну історію можна згадати неодноразові зустрічі з дружиною видатного письменника Валентиною Гончар, його сестрою – Олександрою Совою, онучкою – Олесею Гончар, племінницею – Тетяною Бондаревською. Всі вони є духовними натхненниками цієї щорічної події на Дніпропетровщині.

05.04.2012 «Маркетинг – шлях до успіху»

4 квітня на кафедрі маркетингу в НГУ було організовано перший Дніпропетровський батл «Маркетинг – шлях до успіху», ініціаторкою якого була Наталія Валентинівна Шинкаренко, асистент кафедри маркетингу. Організатори радо зустріли гостей та учасників цієї гри – майбутніх абітурієнтів, а зараз ще учнів одинадцятого класу 100 ліцею, 66 та 34 шкіл

05.04.2012 Презентація семінару інноваційного підприємництва "Від ідеї до ринку" в ІА "Новый мост" (ВІДЕО)

Презентація семінару інноваційного підприємництва "Від ідеї до ринку" за участю директора науково-освітнього центру "Стійкість геотехнічних систем", доктора технічних наук, професора Олени Олександрівни Здвижкової


Новости 1081 - 1090 із 1394
Початок | Попер. | 107 108 109 110 111 | Наступ. | Кінець Всі

На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт