Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

RSS

04.04.2012 Гірничий факультет став Інститутом

Третє квітня в стінах нашого університету відзначилось особливою урочистістю та святковістю, адже саме цього дня гірничий факультет отримав звання Гірничого інституту.

04.04.2012 Зв'язки між НГУ та Бельгією мають більш ніж столітню історію

23 березня у Посольстві України в Королівстві Бельгія в Брюсселі було відкрито виставку «Україна – Бельгія: історія взаємовідносин наприкінці ХІХ – початку ХХ ст.». Виставка була презентована директором Дніпропетровського національного історичного музею ім. Д.І. Яворницького Н.І. Капустіною. Виставка розповідає про участь бельгійського капіталу в розвитку гірничопромислового комплексу Донбасу і Придніпров’я у даний історичний період і базується на матеріалах музеїв та приватних колекцій України. Слід зазначити, що велика кількість шахт Донбасу, рудників Кривбасу, більша частина металургійних заводів Катеринослава, навіть електричний трамвай у нашому місті були засновані акціонерними товариствами з бельгійським капіталом. Тому сьогодні бельгійців дуже цікавить ця сторінка нашої спільної історії.

04.04.2012 НГУ відвідала Надзвичайний та Повноважний Посол Сполучених Штатів Мексики в Україні пані Беренісе Рендон Талавера (ВІДЕО)

30 березня, в рамках візиту ввічливості до Дніпропетровської області, НГУ відвідала Надзвичайний та Повноважний Посол Сполучених Штатів Мексики в Україні пані Беренісе Рендон Талавера.

04.04.2012 Останній тиждень березня в НГУ (ВІДЕО)

Кінець березня в НГУ - ключові події

03.04.2012 Бізнес тренінг від компанії P & G "HR - make it different!" 5 квітня

Якщо ТИ: студент 2-4 курсу, володієш англійською на розмовному рівні, і завжди мріяв працювати з людьми ? Тоді ми чекаємо саме на тебе!

03.04.2012 "Науковий вісник НГУ" включено в базу Скопус! Вітаємо!

Вітаємо редакційну колегію, співробітників редакції журналу «Науковий вісник Національного гірничого університету», авторів публікацій та читачів журналу із включенням нашого видання до міжнародної

03.04.2012 Українсько-Японський центр НГУ (ВІДЕО)

Українсько-Японський центр Національного гірничого університету запрошує тих, хто хоче не лише вивчити мову країни призахідного сонця, але і зрозуміти культуру Японії

02.04.2012 Міжнародні можливості для студентів НГУ

У наш час освіта - це життєво необхідна складова успішної людини. Далеко не всі можуть собі дозволити виїхати в іншу країну і вступити там до ВНЗ. Для цього існують міжнародні програми з обміну студентів, де кожен, хто має активну життєву позицію і хоче отримати диплом міжнародного вузу, реалізовує свої мрії

02.04.2012 VІІ Міжнародний Форум студентів "Розширюючи обрії" в НГУ - результати

Наш університет приймав учасників - студентів, магістрів і аспірантів з навчальних закладів Київщини , Сумщини, Донеччини , Одещини та Дніпропетровщини . Серед учасників Форуму також були студенти і молоді науковці Латвії, Кіпру та Росії. Доповіді учасників оцінювало високопрофесійне журі, у складі якого були як викладачі іноземних мов, так і спеціалісти, які володіють іноземними мовами, науковці та фахівці з України, Німеччини, Америки.

02.04.2012 НГУ відвідала Надзвичайний та Повноважний Посол Сполучених Штатів Мексики в Україні пані Беренісе Рендон Талавера.

30 березня, в рамках візиту ввічливості до Дніпропетровської області, НГУ відвідала Надзвичайний та Повноважний Посол Сполучених Штатів Мексики в Україні пані Беренісе Рендон Талавера.


Новости 1091 - 1100 із 1394
Початок | Попер. | 108 109 110 111 112 | Наступ. | Кінець Всі

На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт