Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

RSS

22.11.2011 Я – першокурсник

У культурно-освітньому центрі Національного гірничого університету вперше відбувся конкурс «Міс першокурсниця» та щорічний фестиваль-конкурс талантів «Я – першокурсник». Цьому фестивалю передувала довга копітка підготовка. Культорги факультетів передавали своїм молодшим наступникам творчий досвід. Врешті програма виявилась дуже різноманітною. Поряд з традиційними видами мистецтв: вокалом, хореографією та інструментальними номерами, були цікаві театральні постановки СТЕМу і номери оригінального жанру.

21.11.2011 Стартова конференція проекту ТЕМПУС – «ECOMMIS»

29 листопада 2011р. у Дніпропетровську в Національному гірничому університеті відбудеться стартова конференція проекту ТЕМПУС – «ECOMMIS» «Дворівнева навчальна програма з електронної комерції для розвитку інформаційного суспільства Росії, України, Ізраїлю».

21.11.2011 ЮВІЛЕЙ ТЕЛЕБАЧЕННЯ УКРАЇНИ У СВІТЛІ «ЮНОСТІ»

У листопаді українському телебаченню виповнилося 60 років. Разом із професійним розвитком телеіндустрії справжнє екранне мистецтво демонстрували і аматорські студії. На Дніпропетровщині активну позицію завжди займала відеостудія «Юність» Національного гірничого університету, яка існує майже піввіку. У творчій студентській кіногрупі зросло чимало професіоналів телебачення і майстрів художнього слова.

19.11.2011 Науково-практична конференція в НГУ (ВІДЕО)

8 грудня в Національному гірничому університеті пройшла науково-практична конференція "Особливості функціонування підприємств України в сучасних економіко-правових умовах"

17.11.2011 Збірник наукових статей англійською мовою «Tehnical and geoinformational systems in mining»

Вийшов у світ збірник наукових статей англійською мовою «Tehnical and geoinformational systems in mining» під редакцією професорів Г.Г. Півняка, В.І. Бондаренка, І.А. Ковалевської

16.11.2011 Університет Теннессі чекає на наших студентів

Багато студентів мріють навчатися за кордоном. Державний Департамент США і Посольство цієї країни не проти допомогти мрійникам і організовує для них зустрічі з представниками американських вишів. Зокрема, 15 листопада 2011 року з місією надання консультацій українським студентам щодо можливостей отримання стипендій на навчання, стажування і проведення досліджень у США в НГУ побував заступник декана факультету магістерських та аспірантських програм Державного університету середнього Теннессі Пітер Канінгем.

16.11.2011 Іван Драч - поезії

А нещодавно й студенти Національного гірничого університету могли повною мірою відкрити для себе поезію Івана Драча, нашого сучасника, великого друга Національного гірничого університету, неодноразового гостя й учасника Гончарівських читань, які проходять щовесни у Центрі культури української мови ім. Олеся Гончара.

16.11.2011 На і’мя ректора надійшла подяка

На і’мя ректора надійшла подяка

16.11.2011 Підготовче відділення НГУ відкриває двері для учнів 10-11-х класів

Оголошується набір на підготовче відділення НГУ.

15.11.2011 СВЯТО УКРАЇНСЬКОГО СЛОВНИКА

У листопаді 1997 р. в Україні започатковано День української писемності та мови. І ось вже учотирнадцяте Центр культури української мови імені Олеся Гончара (ЦКУМ) Національного гірничого університету відзначив свято преподобного Нестора-Літописця саме в день його пам’яті. Цього року Центр започаткував нове свято, яке мало на меті привернути увагу громадськості, науковців, видавців, студентства, молоді до історії української книги, зокрема словникарства, а значить і до проблем сучасної лексикографії.


Новости 1291 - 1300 із 1394
Початок | Попер. | 128 129 130 131 132 | Наступ. | Кінець Всі

На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт