Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

RSS

13.11.2013 Українсько-німецький культурний центр НГУ отримав сертифікат якості Гете-Інституту

Успішне співробітництво між Українсько-німецьким культурним центром НГУ і Гете-Інститутом триває вже 13 років.

13.11.2013 Міжнародні горизонти студентів НГУ

Нещодавно в місті Зальцбурзі (Австрія) відбувся щорічний Міжнародний 62-й Колоквіум з геомеханіки, організований Австрійським товариством геомеханіки.

12.11.2013 Економічна теорія необхідна усім освіченим людям

“Державна національна програма Освіта: Україна XXI століття” серед основних принципів виділяє гуманізацію та гуманітаризацію освіти. Cаме гуманітаризація освіти покликана формувати цілісну картину світу: духовність, культуру, особистісне і планетарне мислення. Гуманізація освіти полягає в утвердженні людини як найвищої соціальної цінності у найповнішому розкритті її здібностей, гармонії стосунків з навколишнім середовищем, суспільством.

12.11.2013 Спільні проекти науковців Національного гірничого університету Німеччини працюють на користь обох держав

Наукова діяльність, тісне співробітництво Національного гірничого університету (НГУ) з університетами, фірмами та установами Німеччини давно набули постійної ділової основи і сьогодні представляють яскравий приклад нового принципу європейської інтеграції.

12.11.2013 НГУ відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Федеративної Республіки Бразилії в Україні Антоніо Фернандо Круз-де-Мело

До Національного гірничого університету з робочим візитом завітав Надзвичайний і Повноважний Посол Федеративної Республіки Бразилії в Україні Антоніо Фернандо Круз-де-Мело.

12.11.2013 Зустріч Надзвичайного і Повноважного Посла Федеративної Республіки Бразилія в Україні АНТОНІО ФЕРНАНДО КРУЗ-де-МЕЛО

Зустріч Надзвичайного і Повноважного Посла Федеративної Республіки Бразилія в Україні АНТОНІО ФЕРНАНДО КРУЗ-де-МЕЛО

11.11.2013 Підготовчі курси запрошують учнів 10-х та 11-х класів для довузівської підготовки з 16 листопада

Підготовка проводиться за суботньо-вечірньою формою з таких дисциплін: математика, фізика, історія України, географія, англійська мова, українська мова та література.

11.11.2013 УЧАСТЬ НГУ В РОБОТІ ХІ МІЖНАРОДНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «ВИЩА ШКОЛА: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ», ЩО ВІДБУЛАСЯ В БІЛОРУСІ

29-31 жовтня на запрошення Міністерства освіти Республіки Білорусь представники НГУ взяли участь у ХІ конференції, що відбулась на базі Республіканського інституту вищої школи Білорусі.

07.11.2013 Літературна студія "Вуглик" запрошує у гості!

Пишете вірші, прозу або пісні? Приходьте до нас. Тут ви можете зустріти тих, хто підтримає вашу літературну творчість.

06.11.2013 Перші заняття за програмою MBA

Вже сьогодні Національний гірничий університет пропонує Вам чималу кількість міжнародних освітніх програм, серед яких FU-NMU(Franklin University – National Mining University), яка базується на підготовці висококваліфікованих спеціалістів зі ступенем МBА (Master of Business Administration).


Новости 381 - 390 із 1394
Початок | Попер. | 37 38 39 40 41 | Наступ. | Кінець Всі

На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт