Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

RSS

19.07.2013 Дипломи з відзнакою отримали магістри НГУ, випуску 2013 року! Вітаємо!

Навіть у спекотний липень вирує життя у Національному гірничому університеті. Схвильований потік абітурієнтів переплітається з не менш схвильованими випускниками. На обличчях останніх радість і смуток одночасно... Невмолимий час, тільки вчора були студентами, безмежно раділи, що стали часткою великого цілого – вузівської сім’ї Національного гірничого університету, одного з найстаріших науково-освітніх закладів в Україні, а сьогодні прийшли на урочисте вручення дипломів

18.07.2013 Випускник НГУ, професор науково-технічного університету м. Тронхейм (Норвегія) Олексій Стовас відвідав альма-матер (ВІДЕО)

Сьогодні ректор Національного гірничого університету, академік НАН України Геннадій Півняк провів зустріч з випускником НГУ, професором кафедри нафтової інженерії та прикладної геофізики науково-технічного університету м. Тронхейм (Норвегія) Олексієм Стовасом.

17.07.2013 Вручення дипломів на кафедрі гірничих машин та інжинірингу

15 липня на кафедрі гірничих машин та інжинірингу відбулося урочисте вручення дипломів та сертифікатів SolidWorks. Одинадцять магістрів та тринадцять спеціалістів з напряму "Гірничі машини і комплекси", а також сімнадцять бакалаврів з напряму «Машинобудування» отримали дипломи. Талановиті та перспективні студенти були відзначені сертифікатами SolidWorks

17.07.2013 Вступна кампанія в НГУ: абітурієнти цікавляться комп’ютерними спеціальностями, а також гірничою справою(ВІДЕО)

Як відзначають працівники приймальної комісії, цього року процес проходить швидше та ефективніше. Завдяки можливості подачі електронних заяв набагато зменшились черги. Звичайно, на початку липня абітурієнти штрумували університет, але вже після першого тижня кампанія проходить без черг і затримок.

16.07.2013 Вони закінчили університет 50 років тому (ВІДЕО)

Навчались в НГУ 50 років тому і не знали, що серед них - майбутній ректор гірничого

16.07.2013 Ми знову повернулися в «Гірник»!

Геодезична практика є важливим етапом в навчанні для майбутнього гірничого інженера…

15.07.2013 Зустріч випускників НГУ очима 11 телеканалу (ВІДЕО)

Серед традицій нашого міста — є одна, яка припадає на першу суботу липня. Це — день зустрічі випускників Гірничого університету. Подія завжди багатолюдна, гучнА та зворушлива.

12.07.2013 Матеріали міжнародної науково-технічної конференції НГУ «Форум Гірників» включено у міжнародну базу даних Ульріх (Ulrich’s)

База даних Ulrich'sPeriodicalsDirectory американського видавництва Bowker, є найбільшою базою даних, яка описує світовий потік серійних (періодичних і триваючих) видань за всіма тематичними напрямками життєдіяльності.

11.07.2013 НГУ отримав унікальне право навчати за міжнародними програмами Лондонського Університету

Наразі розпочатий процес отримання статусу Визнаного Центру. Навчання планується розпочати восени 2014 року.

10.07.2013 Відкриття науково-методичної лабораторії кафедри ДТЕК в НГУ (ВІДЕО)

Відкриття науково-методичної лабораторії кафедри ДТЕК в НГУ (ВІДЕО)


Новости 501 - 510 із 1394
Початок | Попер. | 49 50 51 52 53 | Наступ. | Кінець Всі

На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт