Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

RSS

19.06.2013 Студенти НГУ відчули себе справжніми енергетиками

Двадцять студентів третього курсу електротехнічного факультету Національного гірничого університету пройшли виробничу практику на базі навчально-тренувального полігону «ДТЕК Дніпрообленерго». Протягом тижня співробітники «ДТЕК Дніпрообленерго» навчали майбутніх енергетиків принципам і тонкощам своєї роботи.

19.06.2013 Режисер, студієць Юхим Гальпєрін в програмі "Люди" на 34 каналі (Відео)

Режисер Юхим Гальпєрін, який нещодавно взяв участь у святкуванні 50-річчя народної Кіностудії "Юність" НГУ, у минулому також студієць, в ефірі програми "Люди" на 34 телеканалі

19.06.2013 У гірничому гаряча пора – захист дипломних проектів

Як і чому навчилися студенти за кілька років у стінах обраного ними Національного гірничого університету – засвідчують у ці хвилюючі дні захисти випускниками дипломних проектів.

19.06.2013 Захист дипломних робіт на кафедрі Гірничих машин та інжинірингу (ВІДЕО)

Кафедра ГМІ НГУ готує спеціалістів і магістрів за фахом «Гірничі машини і комплекси» напряму підготовки «Машинобудування». В основу навчального процесу на кафедрі покладено оригінальну концепцію підготовки інженерів із застосуванням віртуальних технологій SolidWorks Кваліфіковані педагоги, спеціалісти у своїй галузі викладають студентам інжиніринг складного механічного обладнання - вчать майбутніх інженерів досліджувати, проектувати, конструювати машини, обладнання, устаткування за допомогою унікальних комп`ютерних технологій SolidWorks.

18.06.2013 XV міжнародний фотоконкурс «День - 2013»

Національний гірничий університет та газета «День» - давні друзі та партнери. І цього року гірничий висловлює творчу підтримку у ювілейному XV міжнародному фотоконкурсі «День - 2013»

18.06.2013 Літня школа журналістики 2013 від газети «День»

Літо у «Дні» — пора інтенсиву. В редакції вже десять років працює Літня школа журналістики, яка стала одним із улюблених проектів на «дереві розвитку» газети. «Я завжди відчувала потребу в інтелектуальній журналістиці. Вона має змінити пострадянський світ, перетворити його на український та європейський, — говорить головний редактор газети «День» Лариса Івшина. Літня школа журналістики «Дня» триватиме з 1 липня по 1 серпня

18.06.2013 Не залишаймося байдужими!

Студенту третього курсу Олегу Вербі потрібна термінова пересадка кісткового мозку! Просимо усіх студентів НГУ відгукнутися на крик душі! У Олега є усі шанси бути здоровою людиною, якщо вчасно зробити операцію

18.06.2013 Курси перепідготовки військовослужбовців НГУ

17 червня при Центрі маркетингових технологій НГУ завершились курси перепідготовки військовослужбовців, які плануються до звільнення з лав Збройних Сил України, а також військовослужбовці запасу. Тривалість щорічних курсів - 350 годин. Перепідготовка була організована за підтримки НАТО на кошти платників податків, які мешкають в країнах Європи.

18.06.2013 Радіопередача за участю почесного доктора НГУ

Сьогодні о 18.30 на Дніпропетровському обласному радіо пройде передача за участю почесного доктора НГУ професора, , декана факультету № 4 Брандербурзького технічного університету Міхаеля Шмідта.

18.06.2013 Відбудеться подвійний захист дисертації

26 червня 2013 року в НГУ відбудеться перший захист кандидатської дисертації наукового співробітника кафедри відкритих гірничих робіт (ВГР) Володимира Літучого на тему «Обгрунтування технологічних рішень зі зменшення порушень земель при розробці горизонтальних родовищ».


Новости 551 - 560 із 1394
Початок | Попер. | 54 55 56 57 58 | Наступ. | Кінець Всі

На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт