Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

RSS

11.06.2013 Талановита студентка НГУ отримала медаль "Знак вдячності"

Медаль «Знак вдячності» отримала студентка НГУ Тетяна Горошко. Дівчина вперше у загальному заліку серед понад ста технічних вузів України посіла призове III місце, а серед ВНЗ гірничого та металургійного профілю здобула вражаючих результатів, посівши II місце у Другому турі Всеукраїнської олімпіади з вищої математики.

11.06.2013 Постійне місце зайняв перехідний кубок університетської спартакіади в Гірничому інституті НГУ

В НГУ пройшла 56 спартакіада з 10 видів спорту. Цього разу перемогу вибороли студенти Гірничого інституту. Між іншим, і в двох попередніх олімпіадах вони завоювали перше місце.

10.06.2013 ПІДГОТОВКА ПЕДАГОГІЧНИХ КАДРІВ В ТЕХНІЧНИХ УНІВЕРСИТЕТАХ

Вищі технічні заклади потребують висококваліфікованих викладачів, бо це є ключовим моментом у формуванні майбутніх спеціалістів. Питання якості освіти прямо впливає на формування ринкових відносин і розвиток конкуренції фахових спеціалістів.

10.06.2013 Аспірантка кафедри екології взяла участь у Міжнародній молодіжній науковій школі «Проблеми фундаментальної та прикладної радіобіології»

Аспірантка кафедри екології А.А. Коваленко отримала грант на участь у ХІІІ Міжнародній молодіжній науковій школі «Проблеми фундаментальної та прикладної радіобіології», яка проходила на базі Медичного радіобіологічного наукового центру з 27 по 31 травня 2013 р. у місті Обнінськ.

06.06.2013 На підготовчих курсах МІБО НГУ успішно завершено навчальний рік

Система довузівської освіти НГУ складається з підготовчих курсів і мережі базових навчальних закладів в Дніпропетровську та інших промислово розвинутих містах Придніпров’я, Західного Донбасу і Полтавщини.

06.06.2013 Докучаївський гірничий технікум Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет» відзначив своє 60-річчя

Більше семи років триває плідна співпраця Національного гірничого університету і Докучаївського гірничого технікуму. Як зазначив ректор НГУ, академік НАН України Геннадій Півняк, час довів, що спільне рішення про приєднання технікуму до одного з провідних державних вищих начальних закладів країни було своєчасним і далекоглядним

05.06.2013 Щиро вітаємо студентів –метрологів НГУ з перемогами в ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади!

Університет вітає переможців

04.06.2013 Режисер Юхим Гальпєрін розповідає про фільм "Сеніт Зон", кіностудію "Юність" та друзів з гірничого (ВІДЕО)

В ефірі 11 каналу режисер Юхим Гальпєрін поділився історією створення фільму "Сеніт Зон" та співпрацею з Народною кіностудією "Юність"

03.06.2013 НГУ в десятці кращих

Традиційно наприкінці кожного навчального року Центр міжнародних проектів "Євроосвіта" за погодженням з Міжнародною наглядовою радою, представляє академічний рейтинг університетів "Топ 200 Україна".

31.05.2013 Семінар-тренінг для викладачів англійської мови (ВІДЕО)

На кафедрі іноземних мов НГУ відбувся семінар-тренінг для викладачів англійської мови вищих навчальних закладів і вчителів міста Дніпропетровська та області на тему «Сучасні підходи до викладання англійської мови: виклики та перспективи», проведений за участю представників «ПІРСОН ЕД’ЮКЕЙШН ЛІМІТЕД»


Новости 571 - 580 із 1394
Початок | Попер. | 56 57 58 59 60 | Наступ. | Кінець Всі

На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт