Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

RSS

27.05.2013 Студійці "Юності" в ефірі 9 каналу

У травні 2013 року народна кіностудія «Юність» Національного гірничого університету святкує своє перше півсторіччя. Народна кіностудія «Юність» НГУ – нетипова для вищого навчального закладу і унікальна для України взагалі

26.05.2013 Студентка НГУ стажувалась в США

Студентка п'ятого курсу Національного гірничого університету Факультету інформаційних технологій, Марія Бочева взяла участь у програмі з обміну «GlobalUgrad», яка надала їй можливість поїхати на навчання в місто Клівленд, штат Міссісіпі. До речі, його неофіційна назва - «Штат гостинності».Марія люб'язно погодилася відвідати «Центр мовної підготовки» по прибуттю в Україну, і відповісти на кілька запитань:

26.05.2013 Куточок тиші в своєму серці

Пробудити почуття прекрасного в студентах – основне завдання педагога. Саме на це й спрямована робота Центру естетичного розвитку НГУ.

25.05.2013 Науково-практична конференція «Проблеми та перспективи розвитку міста Дніпропетровська»

20 травня 2013 року відбудеться ІII науково-практична конференція молодих вчених, аспірантів, студентів м. Дніпропетровська «Проблеми та перспективи розвитку міста Дніпропетровська».

24.05.2013 З ювілеем!

Народна кіностудія "Юність" святкує 50 років з дня заснування!

24.05.2013 Професори кафедри підземної розробки родовищ стали членами-кореспондентами Академії Гірничих наук України!

22 травня в Криворізькому національному університеті проходив загальний збір Академії гірничих наук України. За результатами голосування були обрані членами-кореспондентами Академії Гірничих наук України професори кафедри підземної розробки родовищ Кузьменко Олександр Михайлович та Бузило Володимир Іванович.

23.05.2013 В НГУ пройшла третя Міжнародна науково-практична конференція «Техногенні катастрофи: моделі, прогноз, запобігання»

В Національному гірничому університеті обговорювали проблеми техногенних катастроф та їх можливе прогнозування та запобігання. В конференції взяли участь провідні науковці з гірничого університету, Інституту фізики гірничих процесів НАН України, Московського державного університету геодезії і картографії, Інституту проблем комплексного освоєння надр «РАН», представники тресту «Донецькшахтопроходка» та металургійного заводу «Донецксталь»

23.05.2013 На святкування 50-ти річчя кіностудії "Юність" до Дніпропетровська завітав відомий кінорежисер Юхим Гальперін (ВІДЕО)

Сьогодні в медіа центрі «ДНЕПР ПОСТ» відбулася прес-конференція, присвячена 50-річчю Народної кіностудії «Юність» в якій взяли участь кінорежисер Юхим Гальперін, активіст кіностудії «Юність» у 60-ті роки Борис Цегельніцкій та сучасний активіст кіностудії Сергій Подрез.

23.05.2013 В НГУ пройшла творча зустріч з відомим поетом, прозаїком, журналістом, сценаристом Семеном Бурдо

Семен Бурда - випускник Національного гірничого університету прибув з США на святкування 50-річчя народної кіностудії «Юність», активістом якої він був не один рік.

21.05.2013 Міжнародна академічна мобільність молодих вчених НГУ

Лабораторією соціологічних досліджень у березні-квітні поточного року було проведено соціологічне дослідження методом анкетування з метою вивчення проблем міжнародної академічної мобільності. За цільовою вибіркою було відібрано молодих вчених Національного гірничого університету у віці до 35 років


Новости 591 - 600 із 1394
Початок | Попер. | 58 59 60 61 62 | Наступ. | Кінець Всі

На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт