Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

RSS

02.06.2014 Від гри до реальності - один крок

27 травня на кафедрі обліку та аудиту відбулась міждисциплінарна бізнес-гра «Рибний бізнес», ініціаторами якої стали Бізнес-інкубатор та центр інноваційного розвитку. Проект підтримали кафедра обліку і аудиту, кафедра менеджменту виробничої сфери, провідні науковці Інституту економіки та кращі студенти Національного гірничого університету.

02.06.2014 Найчисельніша кількість шанувальників польської мови складали екзамен в НГУ (ВІДЕО)

Майже 15 років тому в Дніпропетровську, а саме у Національному гірничому університеті, відкрився перший осередок із вивчення польської мови.

30.05.2014 Успішно завершила наукове стажування у Технічному університеті «Фрайберзька гірнича академія» доцент кафедри екології І.І. Клімкіна

Протягом кількох років зміцнюється міжнародне наукове співробітництво Державного ВНЗ «Національний гірничий університет» з Технічним Університетом «Фрайберзька гірнича академія».

30.05.2014 НАУКОВА СЕСІЯ ВЧЕНОЇ РАДИ НГУ

Вчена рада Національного гірничого університету розглянула питання «Щодо результатів науково-дослідної роботи за держбюджетними тематиками, виконання яких завершується у поточному році»

29.05.2014 Пропозиція для студентів НГУ спеціальності Маркетинг

Конкурентоспроможність випускника університету на ринку праці визначається сукупністю його компетенцій, набутих протягом навчання. Базовий перелік компетенцій формується змістом програми професійної підготовки відповідного рівня.

29.05.2014 Відкриття курсів «Бізнес-планування» згідно Програми НАТО - Україна

27 травня відбулося відкриття навчально-тренувальних курсів «Бізнес-планування» згідно Програми НАТО-Україна з перепідготовки колишніх військовослужбовців. У цьому році це перший подібний курс в Україні.

28.05.2014 «Сhicos, Сhicas... y nosotras» студенти НГУ взяли участь у зустрічі з автором підручників з іспанської мови

22 травня в Багатопрофільному навчально-реабілітаційно ресурсно-методичному центрі корекційної роботи та інклюзивного навчання Дніпропетровської обласної ради відбулася довгоочікувана зустріч школярів і Марії Анхелес Паломіно, автора підручника '' Сhicos Сhicas '', з яким працюють учні.

28.05.2014 Молоді вчені гірничого - лауреати Премії Президента України

Ректор НГУ академік НАН України Геннадій Півняк урочисто привітав з врученням Свідоцва лауреатів премії Президента

28.05.2014 Про альтернативні джерела енергії розповідають спеціалісти НГУ в програмі "Аграрна Дніпропетровщина" (ВІДЕО)

Альтернативні джерела енергії та їх використання в аграрному секторі обговорювали в програмі "Аграрна Дніпропетровщина" на 51 телеканалі, за участю спеціалістів НГУ.

27.05.2014 Студент Національного гірничого університету Елтон Д'ямонтіно Самос із Анголи своїм співом підкорив Дніпропетровськ (ВІДЕО)

Проникливе виконання пісні "Ніч яка місячна, зоряна, ясная" на Гончарівських читаннях в НГУ привернуло до Елтона увагу ЗМІ, а в рідному вузі принесло популярність.


Новости 101 - 110 із 1394
Початок | Попер. | 9 10 11 12 13 | Наступ. | Кінець Всі

На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт