Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

RSS

30.11.2011 Урочисте вручення дипломів «Заслуженого професора НГУ».

Зважаючи на багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток науки рішенням Вченої ради НГУ присвоєно почесне звання “Заслужений професор Національного гірничого університету “Заслужений професор Національного гірничого університету”:

29.11.2011 НГУ навчає військовослужбовців-менеджерів

Національному гірничому університеті 25 листопада 2011 р. у форматі Програми «НАТО-Україна з перепідготовки військовослужбовців» відбулося вручення Свідоцтв про підвищення кваліфікації й одночасно закриття навчально-тренувального курсу «Маркетинговий менеджмент».

29.11.2011 ГІРНИКАМ ПРО КОЗАКІВ

Військово-патріотичний клуб НГУ ім. капітана А. Грязнова під керівництвом доцента Анатолія Поуха вже кілька років проводить важливу виховну роботу серед студентів. Нащадки славних запорожців зібрались на черговому засіданні клубу в музеї університету 25 листопада, аби відтворити історичні події та образи великих предків.

28.11.2011 НА СТАЖУВАННЯ ДО США

Троє молодих вчених Національного гірничого університету днями відбули до наукових установ США на стажування.

28.11.2011 НГУ – лідер національної освіти

За результатами XX Міжнародної спеціалізованої виставки „Освіта та кар’єра – 2011” та VIІI міжнародної виставки закордонних навчальних закладів „Освіта за кордоном ”, що пройшли днями у Національному центрі ділового та культурного співробітництва „Український дім” (м. Київ) - НГУ визнано лідером національної освіти.

25.11.2011 Троньківські читання в НГУ

24 листопада в Національному гірничому університеті відбулись ІІ-і Всеукраїнські наукові Троньківські читання на пошану академіка НАН України, Героя України Петра Тимофійовича Тронька. Людям, які цікавляться історією своєї країни, її культурою, безумовно, відоме ім’я видатного історика України. Зовсім недавно він відійшов у вічність. Людяність, простота натури Петра Тимофійовича імпонувала оточуючим. І нинішні наукові читання переросли офіційний формат. Це була тепла зустріч однодумців. Адже сам академік умів згуртувати навколо себе людей, які за покликанням душі прагнули відродження і збереження історії і культури України.

25.11.2011 День кафедри фізики в бібліотеці

22 листопада 2011 року в приміщенні читальної зали №1 науково-технічної бібліотеки НГУ відбувся День кафедри фізики.

24.11.2011 День, який згуртовує студентів

Гірничий факультет відзначив своє традиційне осіннє свято - «День відмінника». Захід відкрив ректор університету, академік НАН України Геннадій Півняк. Його привітання зворушило студентів-гірників до глибини душі. Він розповів про важливість професії інженера у наш технологічний час і наголосив на тому, що нелегко вчитися на самі «п`ятірки», але всі повинні прагнути цього.

23.11.2011 Експозиція світлин “ Таїна мінералів ”

З 17 до 25 листопада 2011 р. у викладацькій читальній залі науково-технічної бібліотеки Державного ВНЗ “Національний гірничий університет” проходить експозиція світлин співробітників кафедри мінералогії та петрографії “Таїна мінералів” та виставка-перегляд видань профільної та художньої літератури “Чарівний світ мінералогії”. Виставки представлені до 105-річчя з дня заснування кабінету мінералогії, кристалографії та петрографії, наразі кафедра має назву мінералогії та петрографії.

22.11.2011 «Велика країна Китай»

З 7 до 18 жовтня 2011 р. делегація від НГУ у складі завкафедрою ТСТ професора Леоніда Ширіна і професора Миколи Дудлі на запрошення Інституту гірничої справи та Китайського геологічного університету побувала у Китаї і взяла участь у роботі двох міжнародних конференцій. Нещодавно Леонід Ширін відзвітував перед колегами і студентами у формі фотопрезентації про відрядження.


Новости 1281 - 1290 із 1394
Початок | Попер. | 127 128 129 130 131 | Наступ. | Кінець Всі

На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт