Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

RSS

Мічиганцям цікаві лесові грунти України

У рамках реалізації проекту фонду цивільних досліджень (CRDF), що передбачає проведення аналізу стабільності лесових ґрунтів в Україні, НГУ відвідав доцент Мічиганського технологічного університету, кандидат інженерно-геологічних наук Томас Уммен. Він розповів нам про свою частину досліджень в проекті, над якою разом з ним працює професор НГУ Дмитро Рудаков. За словами науковця з америки, головна мета візиту – це робота зі збору та аналізу даних про лесові грунти в Україні. Проведено певні дослідження місцезнаходження цих порід, зібрано дані про їхні властивості. Окрім того, одним із завдань Томас Умман вважає налагодження співробітництва щодо пошуку спільних тем для майбутніх досліджень між Технічним університетом Мічигана, який він представляє, й Національним гірничим університетом.

Національний гірничий університет випустив нових офіцерів

275 випускників єдиної на Дніпропетровщині кафедри військової підготовки НГУ 30 серпня прийняли присягу на вірність українському народові. Ця подія стала завершальною у дворічному навчанні студенів з різних вишів нашого міста. Протягом всього часу майбутні офіцери запасу здобували як теоретичні, так і практичні знання. Під час військових зборів, окрім базової підготовки, навчилися володіти холодною і огнестрільною зброєю, управляти танком.

Нагородження під час Вченої ради

Під час засідання Вченої ради 25 вересня Нагрудний знак і диплом «Заслуженого викладача НГУ» отримав начальник відділу маркетингу Шляхов Едуард Михайлович, атестат доцента – доцент кафедри підземної розробки родовищ Кононенко Максим Миколайович

Засідання клубу ім. капітана А.Грязнова в НГУ

27-го числа відбулося засідання Військово-історичного клуба ім. капітана А.І.Грязнова, яке було присвячене 100-літтю з дня народження генерал-лейтенанта авіації та двічі Героя Радянського Союзу Григорія Пантелійовича Кравченко. Засідання провів голова клубу доцент кафедри історії та політичної теорії Анатолій Володимирович Поух за допомогою голови ДООПО «Примножимо славу Придніпров’я» Віктора Васильовича Березко. Послухати про легендарних героїв нашого краю і прийняти участь у засіданні прийшли студенти, викладачі, ветерани та члени клубу.

Фільм про Олександра Поля (коротка версія)

Скорочена версія фільму про Олександра Поля, зйомки якого проходили в НГУ

Міжнародні проекти – майбутнє науки та освіти 21 століття.

16 січня 2013 року співробітники відділу управління проектами НГУ зустрілися з молодими, перспективними та активними представниками кафедр, які зацікавлені у розвитку міжнародної співпраці. Основної метою такого зібрання послужило бажання активізації діяльності працівників гірничого у напрямку реалізації міжнародних наукових та освітніх проектів.

Гала-концерт Міжфакультетського фестивалю "Студентська весна"

До уваги студентів та працівників університету! 25 квітня в актовій залі університету відбудеться Гала-концерт Міжфакультетського фестивалю "Студентська весна" Ласкаво просимо!

Проект з семестрового навчання студентів у Бранденбургському технічному університеті

Вперше в Інституті економіки Національного гірничого університету був реалізований проект з семестрового навчання студентів у Бранденбургському технічному університеті - БТУ (м. Коттбус, Німечина), що був організований відповідно до програми студентського академічного обміну STUDEXA в рамках Угоди про співробітництво між вишами.

АНАЛІТИЧНИЙ ЗВІТ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ СОЦІОЛОГІЧНОГО МОНІТОРИНГУ «ОСВІТНІЙ ПРОЦЕС В НГУ ОЧИМА СТУДЕНТІВ»

У виданні представлені результати соціологічного дослідження громадської думки студентів щодо освітнього процесу в НГУ з використанням анкетного опитування, що проводилось у 2013 році.

Почесний дипломант НГУ

За багаторічну сумлінну працю, високі показники в роботі та з нагоди 65-річчя з дня народження В’ячеслава Івановича Петровського було нагороджено почесним дипломом НГУ директора Центру підготовки іноземних громадян. Вітаємо та бажаємо успіхів та натхнення у подальшій роботі


Новости 1381 - 1390 із 1394
Початок | Попер. | 136 137 138 139 140 | Наступ. | Кінець Всі

На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт