Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

RSS

02.08.2013 Співчуваємо...

1 серпня на 60 році життя після тяжкої хвороби пішов з життя декан механіко-машинобудівного факультету, завідувач кафедри будівельної, теоретичної та прикладної механіки, доктор технічних наук, професор Сергій Євгенович Блохін. Ректорат, профком, деканат ММФ глибокоспівчувають сім’ї, рідним і близьким покійного. Громадянська панахида відбудеться 3.08.2013 о 10.30 за адресою вул.Лазаряна, 1

01.08.2013 Завершення вступної кампанії очима 34 телеканалу (ВІДЕО)

В Дніпропетровських вищих навчальних закладах завершується вступна кампанія 2013

01.08.2013 В Національному гірничому університеті успішно завершується вступна кампанія 2013 (ВІДЕО)

В НГУ прийом документів пройшов оперативно і без затримок. Лише на початку липня можна було побачити черги абітурієнтів, а далі процес пішов за усталеним графіком.

01.08.2013 Рейтинги та списки рекомендованих до вступу (1 хвиля)

На сайті НГУ опубліковані рейтингові списки та перша хвиля рекомендацій до зарахування на денну форму навчання бакалаврів.

29.07.2013 По уран - до Монголії

З 7 по 18 липня делегація Національного гірничого університету у складі докторанта кафедри підземної розробки родовищ (ПРР НГУ) доцента Олега Хоменка і завідувача кафедри гідрогеології та інженерної геології професора Дмитра Рудакова відвідала Народну республіку Монголію. Поїздка була організована Урановою енергетичною компанією «Мон-Атом» за підтримки Монгольського університету науки і технології. Кафедру ПРР НГУ єднає багаторічна плідна співпраця з монгольськими викладачами, дослідниками та виробничниками в галузі розробки уранових родовищ.

26.07.2013 Новий посібник «Теорія інформації та кодування»

Побачив світ посібник «Теорія інформації та кодування», який розроблено викладачами НГУ - професором кафедри автоматизації і комп’ютерних систем В.Л. Кожевниковим сумісно з доцентом кафедри автоматизації і комп’ютерних систем А.В. Кожевниковим.

26.07.2013 Технічному директорові Павлоградського хімічного заводу Євгену Устименку в НГУ вручено диплом доктора наук (ВІДЕО)

Свою дисертаційну роботу Євген Борисович здійснював під керівництвом завідувача кафедри аерології та охорони праці НГУ, доктора технічних наук Василя Голінько.

26.07.2013 Якою була зустріч випускників 2012

За традицією у Національному гірничому університеті перша субота липня – святкова для усіх поколінь випускників. Гірницька альма матер визначила їх професійний шлях і, за майже піввіковою традицією, щороку в цей день повертаються колишні студенти в обійми юності. Прибувають з усіх куточків світу: України, Росії, Білорусі, Узбекистану, Китаю, Сирії, Анголи, Ізраїлю, Болгарії. І ніби оживають високі колони від теплих хвиль цих зустрічей. Вирує радість біля університетського фонтану, навколо пам’ятника М. Ломоносову, в аудиторіях, актовій залі.

25.07.2013 Про наші досягнення пишуть у газеті «Наше місто»

У газеті «Наше місто» від 19.07.2013 у розділі «Соціальна адаптація» опубліковано статтю про навчально-тренувальні спеціальні курси «Маркетинговий менеджмент» за Програмою НАТО-Україна, що проводяться у Національному гірничому університеті при «Центрі маркетингових технологій». Відбором кандидатів займалися працівники Дніпропетровського обласного військового комісаріату.

25.07.2013 Відомі студійці «Юності» пам'ятають про рідний університет

Лев Попов - відомий фотохудожник і режисер, організатор і перший керівник кіностудії «Юність», не зміг взяти участь в урочистостях з нагоди 50-річчя кіностудії.


Новости 481 - 490 із 1394
Початок | Попер. | 47 48 49 50 51 | Наступ. | Кінець Всі

На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт