Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

13.09.2014

Голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод презентував молоді Школу проектного менеджменту (ВІДЕО)

12 вересня голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод зустрівся зі студентами Національного гірничого університету й інших ВНЗ. У актовій залі НГУ він презентував освітній проект «Школа проектного менеджменту» (ШПМ).

– Ідея створення Школи виникла давно, тепер прийшов час її реалізації, – зазначив голова обласної ради Євген Удод. – Обласна рада має великий досвід впровадження численних програм з розвитку області, який ми можемо передати молодому поколінню. За 3 роки здійснено 300 таких проектів. Їх втілення планується і в подальшому, зокрема, розробляємо і проект обласної ради по створенню системи ефективного енергоменеджменту. Презентована Школа дасть молоді можливість навчатися результативно. Для цього ми розробили цікавий теоретичний і практичний курси. Наша команда дасть можливість студентам спробувати свої сили безпосередньо в роботі над проектами і стати конкурентоспроможними на ринку праці. 

Унікальність Школи проектного менеджменту полягає в тому, що це соціальний проект. За навчання в ШПМ сплачувати не треба. Голова обласної ради Євген Удод ініціював її створення, аби передати молоді досвід з інноваційного менеджменту і виявити їх здібності.

З 15 по 10 жовтня триватиме онлайн-тестування в ШПМ. До нього запрошуються студенти 4-5 курсів, а також молодь до 28 років. З 13 жовтня на конкурсантів чекатиме співбесіда, де остаточно вирішиться, хто увійде в групу з 28 чоловік.

IMG_2773.jpg

Навчання розпочнеться 27 жовтня і триватиме чотири місяці. Два рази на тиждень слухачі будуть відвідувати різнопланові цікаві заняття на базі Дніпропетровської обласної ради та «Молодіжного центру Дніпропетровщини». Знання молодь отримуватиме від менеджерів проектів IPMA (Міжнародна Асоціація Управління Проектами), експертів у галузі управління соціальними та інвестиційними проектами, громадських діячів, фахівців-консультантів з місцевого економічного розвитку, а також кваліфікованих практиків. Молодь візьме участь в реальних проектах від задуму до реалізації, тренінгах і семінарах. По закінченню слухачам Школи проектного менеджменту вручать сертифікати.

Студенти Національного гірничого університету зацікавились унікальним проектом, ставили безліч організаційних питань. У майбутньому молодь НГУ – фахівці різних профілів, але вони, здебільшого, націлені на розвиток енергоефективності України. Багато старшокурсників є авторами вагомих наукових проектів. Тому вже з наступного тижня вони розпочнуть реєструватися на онлайн-тестування Школи проектного менеджменту, яка для них є дуже доцільною.

Посилання на онлайн-тестування тут.

 Презентація Школи проектного менеджменту

Контактна особа: Анна Марченко, тел. (066) 094 54 35

ІАЦ НГУ

Фото Альони Леонович (відеостудія «Юність» НГУ)


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт