Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

03.09.2014

Українсько-американський ліцей в День знань зібрав 17 тис. грн. на потреби української армії

В Українсько-американському ліцеї Національного гірничого університету День знань зустріли у яскравих вишиванках і з гарним патріотичним настроєм. Від традиційних оберемків квітів у цьому році ліцеїсти відмовилися.

Ще до початку нового навчального року керівництво Українсько-американського ліцею НГУ запропонувало батькам не витрачатися на квіти, а перерахувати ці кошти українській армії, зокрема, на допомогу важкопораненим захисникам нашої землі. Цю ідею підтримали всі без виключення, і в перший день осені на потреби армії було перераховано 17 тис. гривень.

Свято Дня знань в Українсько-американському ліцеї НГУ стало одним з найяскравіших у місті. 224 учні цього відомого на Дніпропетровщині середнього навчального закладу в унісон співали Гімн України, виявляючи віру у завтрашній день своїм оптимізмом, талантом і готовністю успішно розпочати новий навчальний рік. Всіх учнів, зокрема 96 новачків ліцею, привітав ректор Національного гірничого університету, академік НАН України Геннадій Півняк, директор Українсько-американського ліцею Анатолій Роєнко і гості свята.

Тож всі ліцеїсти – гідні громадяни України. Крім того, що вони обдаровані й розумні, вони готові прийти на допомогу тим, хто її потребує.

ІАЦ НГУ


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт