Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

04.07.2013

На День сталої енергетики на Хрещатику НГУ презентував екомобіль

На центральній площі країни презентували свій винахід студенти механіко-машинобудівного факультету Національного гірничого університету.

23 червня 2013 року мешканці та гості Києва мали унікальну можливість долучитися до екологічної акції у центрі міста, яка ознаменувала старт Європейського тижня сталої енергетики в Україні. АВЕ «Альтернатива», ЕКО-клуб «ЕРЕМУРУС», МГО Київський міжнародний енергетичний клуб «Q-Club» та Національний екологічний центр запросили всіх небайдужих до екологічного майбутнього планети приєднатися до заходів на Хрещатику.

На центральній площі країни презентували свій винахід студенти механіко-машинобудівного факультету Національного гірничого університету. Усі бажаючі могли побачити цю модель і навіть покататися на ній.

«Дніпропетровські студенти та їх викладачі своїми проектами надихають мільйони, бо ця демонстрація – кращий спосіб донести людям переваги екологічного транспорту. Не дивно, що сонячний екомобіль викликав надзвичайну цікавість як у дітей, так і у дорослих», - зазначила в.о. директора АВЕ «Альтернатива» Юлія Малько.

За останні п’ять років студенти кафедри автомобілів та автомобільного господарства сконструювали п’ять екологічних автомобілів: два міні-електромобіля, дві гібридних кари та один екомобіль на сонячних батареях

Посилання, де можна прочитати інформацію про екомобіль НГУ

Odessa Daily

NewsMe

Обозреватель

Деталі на сайтах організаторів  www.alternativa.info/blog, www.eremurus.org, www.qclub.org.ua, www.necu.org.ua, www.eusew-ukraine.net  та на ресурсах інформаційних партнерів www.delo.ua, www.investgazeta.net.


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт