Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

RSS

25.07.2013 Візит заступника голови Дніпропетровської облдержадміністрації Анатолія Крупського до НГУ (ВІДЕО)

Національний гірничий університет відвідав перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Анатолій Крупський. Візит відбувся у рамках проведення вступної кампанії гірничого.

24.07.2013 Національний гірничий університет відвідав перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Анатолій Крупський

Візит відбувся у рамках проведення вступної кампанії гірничого.

24.07.2013 Візит голови облдержадміністрації Дмитра Колєснікова

24 липня об 11.00 Національний гірничий університет відвідає голова облдержадміністрації Дмитро Колєснікова

23.07.2013 Програма "Знято" за участю студійців народної кіностудії "Юність" НГУ (ВІДЕО)

У програмі "Знято" на 51 телеканалі в гостях студійці народної кіностудії "Юність" - режисер Юхим Гальпєрін, режисер Сергій Деркач та поет і сценарист Семен Бурда.

23.07.2013 Геннадій Півняк: «Представники Вищої банківської школи створюють справжнє європейське середовище в НГУ» (ВІДЕО)

З 21 липня до 24 липня 2013 року в Національному гірничому університеті перебувала делегація фахівців у галузі економіки і менеджменту Вищої Банківської школи (ВБШ, м. Вроцлав, Польща) у складі канцлера ВБШ Марека Наталі і віце-канцлера ВБШ Барбари Щепаник. 10 років тому між НГУ і ВБШ було підписано договір про співпрацю, і за цей час, як повідомив пан Марек Наталі, понад 500 польських і українських студентів з обох ВНЗ - партнерів перетнули кордони для проходження практики в НГУ і ВБШ.

22.07.2013 НАШІ СТУДЕНТИ ПІЗНАЮТЬ БУДОВУ ЗЕМНОЇ КОРИ В ГІРСЬКОМУ КРИМУ

У липні проходить Кримська геологічна практика для студентів гірничого факультету, які закінчили перший курс. Очолює практику завідувач кафедри загальної та структурної геології, проректор з навчальної роботи, професор Юрій Тимофійович Хоменко. До речі, його завзятість, енергійність, батьківське піклування і закоханість у свою справу, вражають і надихають студентів. Ці дні, напевне, для них запам’ятаються на все життя.

22.07.2013 Екологія – константа міжнародної співпраці

Добровільна екологічна сертифікація у виробничій сфері – напрямок у переліку питань, які обговорювалися нещодавно науковцями двох університетів: Національного гірничого університету, що у Дніпропетровську, та Бранденбурзького технічного університету (БТУ) з міста Коттбуса (Німеччина) в рамках міжнародного співробітництва.

22.07.2013 Відбудеться захист магістерських робіт

22 - 23 липня 2013 р. в рамках спільного проекту ДВНЗ «НГУ» та Вищої банківської школи (м. Вроцлав, Польща) з отримання другої вищої освіти в галузі управління фінансами відбудеться захист магістерських дипломних робіт.

19.07.2013 Дипломи з відзнакою отримали магістри НГУ, випуску 2013 року (ВІДЕО)

Навіть у жаркий липень вирує життя у Національному гірничому університеті. Схвильований потік абітурієнтів переплітається з не менш схвильованими випускниками. На обличчях останніх радість і смуток одночасно... Невмолимий час, тільки вчора були студентами, безмежно раділи, що стали часткою великого цілого – вузівської сім’ї Національного гірничого університету, одного з найстаріших науково-освітніх закладів в Україні, а сьогодні прийшли на урочисте вручення дипломів.

19.07.2013 На військовій кафедрі НГУ почали прийом дівчат

У Дніпропетровську e Національному гірничому університеті вчитимуть дівчат-розвідниць і танкісток.Як розповів завідувач кафедри військової підготовки НГУ, полковник запасу Микола Кондратюк, крім студентів-хлопців, які отримують економічну та юридичну освіту, кафедра отримала дозвіл приймати на навчання дівчат.


Новости 491 - 500 із 1394
Початок | Попер. | 48 49 50 51 52 | Наступ. | Кінець Всі

На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт