Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

26.06.2014

Випускниця НГУ Анастасія Мусієнко: «Я навіки закохана в наш гірничий»

У Національному гірничому університеті завершується найвідповідальніший період у житті студентів – захист дипломних проектів.

«Я навіки закохана в наш гірничий», - радісно повідомила після відмінного захисту диплома магістра випускниця Інституту економіки НГУ спеціальності економічна кібірнетика та інформаційні технології Настя Мусієнко. З такою базою знань, що нам дали, повірте, безробітним не будеш. В університеті створено для студентів зручні умови, тож практично з першого курсу я паралельно з навчанням працювала, встигала ще й науковими дослідженнями займатися. За це особливо вдячна керівникові мого дипломного проекту доценту В.А. Нецвєтаєву, а також шановним доценту М.А. Демиденкові і відомому у світі науковцю професору А.С. Корхіну. Обов’язково хочу згадати, з яким бажанням ми очікували на заняття, які проводив викладач кафедри економічної кібернетики О. М. Полінський. Ніби вчора пам’ятаю, як складала модулі з цього предмету.

Я побувала у кількох закордонних європейських ВНЗ, можу порівняти дещо. Абсолютно обгрунтовано скажу, що у гірничому навчають надзвичайно якісно. Неодноразово наші студенти перемагали у т.з. бізнес-тижнях у Нідерландах, Франції, Австрії, бо нас навчили елементарному – любити свою спеціальність і цілеспрямовано йти до мети. На мою думку, дніпропетровська вища школа – це рівень світовий! Усі позитиви, що я отримала в НГУ, мені дуже допомагають вже сьогодні. Можливо, високопарно висловлююсь, але я справді дуже люблю свій університет!»

В аудиторії 1/29 підтримується піднесений настрій, хоча до захисту дипломних робіт спеціалізована група ДТЕК (гірничий факультет) з восьми юнаків підійшла надзвичайно відповідально. Як зазначив представник державної комісії завідуючий гірничими роботами ШУ «Павлоградське» А.О. Пашковський, роботи абсолютно відповідають поставленим завданням – максимально приблизити їх до реалій виробничого життя.

Бакалаври спеціальності електропривод представили на суд комісії 13 дипломних проектів, серед яких шість дослідницьких, сім - реальних і п’ять - з відзнакою. Викладачі задоволені!

ІАЦ НГУ

Фото відеостудії "Юність" НГУ


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт