Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

28.05.2014

«Сhicos, Сhicas... y nosotras» студенти НГУ взяли участь у зустрічі з автором підручників з іспанської мови

22 травня в Багатопрофільному навчально-реабілітаційно ресурсно-методичному центрі корекційної роботи та інклюзивного навчання Дніпропетровської обласної ради відбулася довгоочікувана он-лайн зустріч школярів і Марії Анхелес Паломіно, автора підручника '' Сhicos Сhicas '', з яким працюють учні.

null

Ініціатором проведення заходу виступила Альвіна Валеріївна Гаврилова, викладач кафедри перекладу Національного гірничого університету , допомагали їй Яна Акуленко і Тетяна Хахаліна, студентки третього курсу кафедри перекладу, а також Анна Юріївна Хаджі, класний керівник 5 класу.

null

Протягом трьох місяців нам була дана можливість підготувати учнів іспанської мови, а також перевірити і свої знання. Учні підійшли до заходу відповідально і з ентузіазмом, можливо через те, що подібного роду діяльність незвичайна для них, а тому більш цікава.
На інтерактивній зустрічі з Марією були присутні завідуюча кафедрою перекладу Тетяна Юріївна Введенська та директор школи Ірина Миколаївна Родіменко.

null
Школярі взяли активну участь, чому сприяла доброзичлива атмосфера заходу. Вони не тільки розповідали про себе, а й сміливо ставили запитання Марії . І на завершення учні заспівали пісні українською та іспанською мовами.
Захід сприяв формуванню всебічно і гармонійно розвиненої особистості школяра, розвив в учнях уміння творчо співпрацювати та взаємодіяти, сприяв підвищенню мотивації до вивчення іспанської мови. А для нас ця зустріч стала величезним досвідом, сподіваємося не останнім.

Акуленко Яна ,
Хахаліна Тетяна ,
студентки гр. ФО- 11 , НГУ


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт