Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

29.11.2017

П'ята всеукраїнська научно-технічеа конференція студентів, аспірантів і молодих учених "Молодь: наука та іновація"

Науково-дослідна робота студентів у вищому навчальному закладі є одним із пріоритетних напрямів їхньої самостійної роботи, важливим чинником підготовки висококваліфікованих спеціалістів. Вона сприяє розвитку творчого мислення, індивідуальних здібностей, дослідницьких умінь і навичок у студентів, наукової інтуїції, творчого підходу до здобуття знань і практичного їх застосування з метою розв’язання завдань і наукових проблем.
29 листопада, на кафедрі транспортних систем і технологій відбулась п’ята Всеукраїнська науково-технічна конференція студентів, аспірантів і молодих учених «Молодь: наука та інновації», в якій прийняли участь більше ніж 50 студентів.
фото1.jpg

фото2.jpg
Робота секції 1-Технології видобутку корисних копалин, була присвячена 95-річчю кафедри транспортних систем і технологій. Вже традиційно під час конференції, свої знання та ідеї демонструють студенти та молоді науковці, які прагнуть пов'язати своє життя з науковою діяльністю.
фото3.jpg

фото4.jpg
Оргкомітет студентської науково-технічної конференції дякує учасникам за плідну роботу та бажає подальшого наукового зростання!

До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт