Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

12.07.2013

Матеріали міжнародної науково-технічної конференції НГУ «Форум Гірників» включено у міжнародну базу даних Ульріх (Ulrich’s)

Матеріали міжнародної науково-технічної конференції «Форум Гірників», що традиційно проходить в НГУ протягом більше як 10 років, включено у міжнародну бібліографічну базу даних Ульріх (Ulrich’s).

Вітаємо організаційний комітет!


Довідка: База даних Ulrich'sPeriodicalsDirectory американського видавництва Bowker, є найбільшою базою даних, яка описує світовий потік серійних (періодичних і триваючих) видань за всіма тематичними напрямками життєдіяльності.

Ульріх - це найбільш повна база даних друкованих та електронних доступних періодичних видань, кількість яких становить більше ніж 300 000 від 90000 видавців, що охоплюють 950 предметних областей і 200 мов.

Протягом більше 75 років бібліотекарі та вчені довіряють Ульріху як авторитетному ресурсу періодичних видань за об'єктивну інформацію про журнали, газети та іншу періодику по всьому світу. База даних Ульріх–це дуже важливий ресурс, можна сказати, єдине найбільш повне джерело інформації про журнали. Включення в цю базу даних дає можливість редакції або видавництву отримати додатковий вихід у світове інформаційне та бібліотечне співтовариство, надати найбільш повну інформацію про свої видання, отримати можливість розширити свою підписку та багато іншого.

Відділ міжнародних освітніх проектів НГУ


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт