Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

29.05.2013

Знай математиків гірничого!

Нещодавно у Севастополі відбувся II тур Всеукраїнської олімпіади з вищої математики серед студентів усіх технічних ВНЗ України. Зазначимо, що команда НГУ за останні чотири роки виступала з незмінним успіхом, посідаючи призові місця у різних номінаціях та загальному заліку.

  У цьому році в дуже важкій боротьбі наші студенти знову підтвердили високий рівень фундаментальної підготовки і ввійшли в перші ряди переможців. НГУ представляли студенти факультету інформаційних технологій Тетяна Горошко та Дмитро Ткаченко, а також студент факультету електроенергетики – Назар Пустельник.

Вперше у загальному заліку серед понад ста технічних вузів України Тетяна Горошко посіла призове III місце, а серед ВНЗ гірничого та металургійного профілю здобула вражаючих результатів, посівши II місце! Дмитро Ткаченко і Назар Пустельник, набрали однакову кількість балів, - V-VI місце. Цей результат абсолютно не випадковий, зважаючи на те, що студенти НГУ досягли вагомих результатів і на минулорічній Міжнародній олімпіаді з вищої математики у місті Ярославль (Росія).

Ця перемога — результат плідної праці наших студентів під вимогливим і водночас уважним керівництвом професора В. Ф. Сторчая, який готує студентські команди Національного гірничого університету до відповідальних змагань разом з усіма викладачами кафедри вищої математики.

Вітаємо і бажаємо подальших успіхів, великих досягнень і багато талановитих студентів!

Наталія Савенко, студентський прес-центр НГУ.


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт