Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

01.03.2013

ВІН БУВ КРАЩИМ НАЧАЛЬНИКОМ ВІДДІЛУ КАДРІВ В УКРАЇНІ

Відійшов у вічність Володимир Григорович ІЗОТОВ, начальник відділу кадрів Національного гірничого університету, підполковник у відставці.

В. Г. Ізотов народився 16 лютого 1956 року у Дніпропетровську. Після закінчення школи став курсантом Полтавського вищого зенітно-ракетного командного училища. Служив в Радянській армії та Збройних силах України на командних штабних та викладацьких посадах. У 1999 році звільнений у запас. Але як людина дисциплінована і діяльна продовжив освіту в Інституті управління і права при Президенті України. До гірничого університету Володимира Григоровича запросили на посаду начальника відділу кадрів. Про його високий професіоналізм свідчить той факт, що у конкурсі журналу «Довідник кадровика» В.Г. Ізотов став переможцем у галузі знання трудового законодавства, кадрового діловодства і навчання персоналу. Володимир Григорович нагороджений «Знаком вдячності» НГУ.

Працівники університету запам’ятають його як людину, з якою було приємно спілкуватися. Добра пам'ять про Володимира Григоровича житиме у серцях його рідних, знайомих, товаришів по військовій службі і співробітників університету.


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт