Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

11.02.2013

Презентація книги “Письма Пилигрима"

13 лютого 2013 р о 13.00 в студентській залі (1/3) науково-технічної бібліотеки НГУ відбудеться зустріч із протоієреєм Миколою Вікторовичем Несправою, настоятелем храму на честь Божої Матері “Іверська”.

Одній людині не дано побачити весь Божий світ. А хочеться! То варто об'єднати зусилля, і тоді кожний побачить щось, а всі ми побачимо все!

Саме ці міркування примусили настоятеля храму отця Миколая зірватися з насиджених місць і відправитися на край землі.

«Людині потрібна нескінченна річка дороги, яка змиває все наносне і непотрібне й примушує поглянути на світ чистими очима». Це добре знали пілігріми – стародавні паломники і місіонери, справжні молитовники і невтомні мандрівники.

Озброївшись палицею пілігрима, він відправився в компанії таких же шукачів пригод. На коротких привалах писав листи та складав їх в заплічний мішок, навіть не сподіваючись, що листи знайдуть свого адресата, оскільки для цього треба було знайти дорогу додому. Але з Божою допомогою вони повернулися! І листи цих мандрів склалися в книгу “Письма Пилигрима ...”, яку і представить на зустрічі мандрівник і богослов, філософ і природознавець, протоієрей Микола Несправа.

Запрошуємо бажаючих

Бібліотека


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт