Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини кафедри

28.11.2012

Сьогодні, 28 листопада відбулася зустріч першого проректора П.І.Пілова та проректора з навчальної роботи Ю.Т.Хоменка з кандидатами на президентську стипендію

Юрій Тимофійович зазначив, що студентам необхідно прагнути не тільки навчатися лише на «відмінно», а й брати активну участь у житті університету. Він розповів про створення нової оцінювальної системи, яка буде включати в себе інформацію про всі заслуги та досягнення тих, хто навчається в НГУ для подальшого подання роботодавцям.

Ця система забезпечить рівні можливості для всіх студентів при здобутті, наприклад, президентської стипендії, яка присуджується сьогодні в основному за показниками навчання. Але задля підвищення свого загального рейтингу, щоб стати лідером в цій «гонці», студент може «добирати» бали за рахунок своєї активної життєвої позиції (участь в олімпіадах, студентських ініціативах, спортивних змаганнях тощо). Все це відповідно позначиться на балах, які додаватимуться до рейтингових показників.

Цьогорічний стипендіат президентської стипендії, студент 4 курсу факультету менеджменту Павло Павленко, зазначив, щоб здобути цю перемогу він багато часу приділив написанню наукових статей та брав участь у наукових конференціях.

Петро Іванович закликав присутніх бути прикладом для інших, як у своїх групах, так і в університеті. А ще зазначив, що жага до знань і використання можливостей студентського періоду дають змогу спробувати себе у багатьох сферах. Приміром, в адміністративній роботі, науковій діяльності, спортивних досягненнях і це у майбутньому надасть великі переваги студентові, університету і країні загалом.

ІАЦ НГУ


До списку


На головну

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт